Politika

Još nema izvještaja o radu Anketnog odbora

2607anketni
I
ako je Anketni odbor, koji utvrđuje činjenice u vezi sa aferom Snimak, do danas trebalo da sastavi izvještaj o radu tog tijela kako bi članovi imali vremena da se o njemu izjasne, još nije poznato ni poslanicima dokle se stiglo, te da li će Izvještaj biti na dnevnom redu skupštine u utorak.
Još nema izvještaja o radu Anketnog odbora
Portal AnalitikaIzvor


Aleksandar Damjanović

iz SNP-a je kazao za radio Antena M da s obzirom na to da je za 30. jul zakazana sjednica Parlamenta, koju je predsjednik trebalo da zakaže u momentu kada dobijemo izvještaj, onda je za očekivati da taj dokument stigne danas ili najkasnije u ponedjeljak, i po hitnom postrupku se uvrsti u dnevni red.  



"S obzirom na to da nakon saslušanja predsjednika Vlade nijesmo imali sjednicu niti je zakazivana, kako bi se izjasnili o izvještaju, pretpostavljam da predsjednik odbora pravi neki nacrt o kome ćemo se izjasniti.’’



Odbor mora da raspravlja o izvještaju kako bi se on našao na dnevnom redu Parlamenta u utorak. Različiti su stavovi vlasti i opozcije šta bi u dokumentu trebalo da stoji, te mediji pišu da će najvjerovatnije biti usvojen samo tehnički izvještaj.

Portal Analitika