Zanimljivosti

Dino Dogan, predavač na Spark.me konferenciji

Dino_dogan
M
eđu najavljenim govornicima konferencije Spark.Me u hotelu Splendid u Bečićima, 26. i 27. septembra, koju organizuje DoMEn d.o.o., agent registracije crnogorskog nacionalnog domena .Me, biće i veliko ime Dino Dogan, koji je osnivač Triberra i dolazi iz Njujorka.

Dino Dogan, predavač na Spark.me konferenciji
Portal AnalitikaIzvor

Spark.Me je interaktivna konferencija čiji je cilj da kroz predavanja međunarodno priznatih govornika, panel diskusije i druženje otključa kreativnost učesnika i podstakne ih da dođu do svoje biznis ideje, unaprijede već postojeći posao ili pokrenu svoj lični blog. Zato nije čudo što se pozivu da svoje znanje i iskustvo prenese publici konferencije odazvao i Dogan, osnivač Triberra, platforme za amplifikaciju blogova koja je zaslužna za preko dva miliona mjesečnih posjeta na blogovima svojih članova.

Dino Dogan se često pojavljuje kao stručni komentator novih tehnologija i posljednjih trendova razvoja u društvenim mrežama na sajtovima ReadWriteWeb. O njemu su pisali Forbes i Yahoo!News u rubrikama vezanim za biznis i tehnologiju, a njegov startup je predstavljen na hiljadama blogova, uključujući Technorati, Huffington Post, ReadWriteWeb i ostale.Takođe je bivši Network Engineer, kantautor i biznis bloger.

Dogan povodom dolaska na konferenciju poručuje: „Učešće na Spark.me na neki način predstavlja moj dolazak kući. Napustio sam Bosnu kao dijete 1993. godine. Postoje dvije stvari koje mi najviše nedostaju, naš jezik i naši ljudi. Ovo će biti prilika da podijelim sa ljudima sve što znam, a moći ću i da govorim na maternjem jeziku, što će biti sjajno“.

Dino je jedan od autora knjige „Engagement From Scratch“ zajedno sa Guy Kawasakijem, Mitch Joelom i drugim priznatim autorima iz ove sfere. Njegov startup se pojavio u knjizi autorke Krissy Brady: „The Secret Networks No One Talks About“, kao i tematskoj knizi Caimin Jones iz Genius Startups: „Traffic Generation With Triberr – How to use the new blogging social network to skyrocket your blog visitors“.

Za više informacija o Dinu Doganu pogledajte njegov blog:http://dinodogan.com/blog/ i twitter: https://twitter.com/dinodogan.Za spisak i biografije drugih predavača na konferenciji Spark.Me pogledajte www.spark.me/speakersME.

Portal Analitika