Društvo

Izmjena režima saobraćaja ka Rijeci Crnojevića 27. jula

2407cetinje
Z
bog organizacije manifestacije „Riječka noć“, koja će biti održana u subotu, 27. jula, pomenutog dana biće modifikovan režim saobraćaja na saobraćajnim dionicama od isključenja sa magistralnog puta Cetinje – Podgorica do Rijeke Crnojevića.

Izmjena režima saobraćaja ka Rijeci Crnojevića 27. jula
Portal AnalitikaIzvor

U vremenskom intervalu od 16 časova do završetka manifestacije, saobraćanje iz pravca Rijeke Crnojevića ka magistralnom putu Cetinje – Podgorica, na obje dionice, biće u prekidu.

Od 16 do 21 čas, putnička vozila ka Rijeci Crnojevića saobraćaće isključivo jednim smjerom – i to putnim pravcem preko Carevog Laza. U istom periodu, autobusi, kombiji i službena vozila, ka Rijeci Crnojevića saobraćaće putnim pravcem od Ulića.

Saobraćaj na putnoj relaciji Virpazar - Rijeka Crnojevića, u dijelu teritorije Prijestonice Cetinje, biće u prekidu od 16:00 do 23:00 časa.

Od 21 čas, saobraćajnica Rijeka Crnojevića – Carev Laz biće u potpunosti zatvorena za saobraćaj. Na putnom pravcu Rijeka Crnojevića – Ulići, od 21 do 23časa, biće propuštana vozila isključivo u nužnim slučajevima.

Počev od 23 časa, sva vozila u jednom će smjeru, preko Ulića, saobraćati ka magistralnom putu Cetinje - Podgorica.

Portal Analitika