Region

Miroslav Mišković već na poslu

miskovic1ok2407
V
lasnik "Delta holdinga" Miroslav Mišković vraća se svojim redovnim poslovnim aktivnostima i sjutra će voditi redovni polugodišnji kolegijum kompanije.

Miroslav Mišković već na poslu
Portal AnalitikaIzvor

Na kolegijumu će, kako je rečeno za Tanjug u toj kompaniji, biti sumirani poslovni i finansijski rezultati rada "Delta holdinga" za prvih šest mjeseci ove godine. Mišković je, kako je rečeno, jutros došao na posao vrlo raspoložen, ušao je na glavni ulaz zgrade i dozvolio fotoreporterima da ga slikaju.

Po dolasku na posao prisustvovao je redovnom kolegijumu kompanije. Vlasnik "Delta holdinga" pušten je juče u 12.50 sati iz pritvorske jedinice Okružnog zatvora koja se nalazi u zgradi Specijalnog suda u Ustaničkoj ulici u Beogradu. 
On je oko 11 sati iz Okružnog zatvora u Bačvanskoj prevezen u pritvorsku jedinicu suda, odakle je sproveden u sudnicu radi davanja izjave pred sudijom da neće pobjeći.

Međutim, posle toga nije vraćen u Bačvansku, već je ponovo odveden u pritvorsku jedinicu u sudu radi razduživanja, a potom pušten u 12.50 sati. 
Mišković je u pritvoru Okružnog zatvora proveo 224 dana, od hapšenja 12. decembra prošle godine. Pritvor mu je zamjenjen jemstvom od 12 milona evra u dinarskoj protivvrijednosti koje je juče uplatila njegova kompanija pa je pušten da se u daljem toku postupka brani sa slobode. Kako je Tanjugu rečeno u "Delta holdingu", svih 12 miliona evra uplatilo je to preduzeće.

 

foto: blic.rs

Portal Analitika