Politika

PEROVIĆ: Nema osnova za smjenu Zorana Miljanića

peroviccaslav
Š
ef budvanskog obora Pozitivne Crne Gore Časlav Perović kazao je za Vijesti da organi te partije nemaju osnova da smijene poslanika Zorana Miljanića sa mjesta koordinatora za Budvu jer on tu funkciju ne obavlja od januara ove godine.

PEROVIĆ: Nema osnova za smjenu Zorana Miljanića
Portal AnalitikaIzvor

„Izbori su završeni 14. oktobra, on je tu funkciju obavljao do januara. Tada je inicijativni odbor zbog formalne procedure odnosno opštinskog odbora ukinut. Samim tim, Miljanić nije bio koordinator u Budvi“, kazao je Perović.

List podsjeća da je Predsjedništvo Pozitivne ranije predložilo Glavnom odboru da razriješi Miljanića sa mjesta koordinatora za Budvu i članstva u Predsjedništvu zbog „nečinjenja u inicijativnom odboru te partije“.

Ovom odlukom Predsjedništvo Pozitivne označilo je Miljanića kao glavnog krivca što su, po svemu sudeći, dva odbornika te partije u Budvi, uprkos direktivi stranačke centrale, glasala za aktuelnog predsjednika Opštine Lazara Rađenovića iz Demokratske partije socijalista, koji je početkom jula ponovo izabran za gradonačelnika Budve, nakon što je Upravni sud, na žalbu opozicije, poništio prethodnu odluku o njegovom imenovanju na tu funkciju.

Portal Analitika