Politika

LP: Nema uslova za povratak u koaliciju sa DPS-om

liberalikoalicijauok
Predsjedništvo Liberalne partije zaključilo je da još uvijek nema uslova za davanje preporuke Glavnom odboru da se povratak u koaliciju sa DPS-om stavi na dnevni red, kao i da DPS za sada, nije ispunio obaveze preuzete potpisanim koalicionim sporazumom.

LP: Nema uslova za povratak u koaliciju sa DPS-om
Portal AnalitikaIzvor

Na redovnoj sjednici Predsjedništva LP-a koja je održana sinoć u Podgorici, predsjedništvo partije prihvatilo je da se u formi nacrta stavi na javnu raspravu “Deklaracija o prespektivama razvoja crnogorske ekonomije”, dokumenta koji će nakon usvajanja predstavljati strateški dokumant Liberalne partije Crne Gore, kada su u pitanju pravci razvoja crnogorske ekonomije u dugom roku.

Na sjednici Predsjedništva LP-a se pored analize, trenutne, političko-ekonomske situacije, u zemlji raspravljalo i o aktivnostima na pripremi IV redovne konferencije, zakazane za 14. septembar ove godine u Podgorici. “Ocijenjeno je da organizacioni odbor konferenciju priprema u skladu sa preporukama vrha partije, te je data saglasnost da se sa realizacijom predviđenih aktivnosti nastavi planiranom dinamikom”, naveli su iz LP-a.

Takođe, data je saglasnost da se 10 septembra tekuće godine u Biljelom Polju održi okrugli sto koji će za temu imati perspektive održivog razvoja sjevera Crne Gore, a na koji će biti pozvani svi relevantni činioci crnogorskog ekonomskog, političkog i društvenog života.

Predsjedništvo je informisano i o dinamičnoj međunarodnoj aktivnosti foruma žena Liberalne partije Crne Gore i koracima na formiranju Međunarodnog udruženja – Liberalna Alijansa žena.

 

 

Portal Analitika