Politika

Osnovan Opštinski odbor Pozitvne u Andrijevici

207poz
P
ozitivna Crna Gora danas je osnovala Opštinski odbor u Andrijevici.Tom prilikom poslanik Dritan Abazović je rekao da je ponosan što je u Andrijevici, gradu koji je dao ogroman broj intelektualaca, formiran OO Pozitivne.

Osnovan Opštinski odbor Pozitvne u Andrijevici
Portal AnalitikaIzvor

"Ovo je grad koji je dao mnogo a kojem je uzeto i previše. Cilj Pozitivne je da zaustavimo tu dugogodišnju praksu i da se sjever razvija zajedno sa jugom."

Odbornica Pozitivne u lokalnom parlamentu i član novoformiranog Opštinskog odbora Svetlana Lekić je kazala da je osvajanjem sedam mandata na parlamentarnim izborima Pozitivna Andrijevici dala pokretačku snagu i građanima ponudila novu opciju koja nije opterećena prošlošću.

" Pružili smo nadu građanima i zajedničkim naporom u ispravnost postojanja Pozitivne pokazali da pravda i vjera u ljude moraju uspjeti.

Poslanik Pozitivne i koordinator za Andrijevicu Srđan Perić je izjavio da je ovo prvi OO na sjeveru i da neće biti jedini i dodao da vjeruje da će Pozitivna biti vlast  jednog dana u Andrijevici i da će je vršiti na kvalitetan način. "Mi moramo da obezbijedimo nova radna mjesta, da imamo obnovljen stočni fond i sve ono što je Andrijevica imala a ova vlast joj je uzela." -zaključio je Perić.

Opštinski odbor broji 7 članova : Svetlana Lekić, Vojin Radović, Rajko Marković, Aleksandar Marković, Rajko Ivanović, Nikola Jovović i Petar Ivanović. Nakon Nikšića, Bara i Cetinja ovo je četvrti OO Pozitivne.

 

Portal Analitika