Abiznis

Kompanija 13. jul Plantaže promoviše novo slatko "Moje vino"

1807vino1-1
K
ompanija 13. jul Plantaže organizuje promocije za nova poluslatka vina "MOJE VINO”. Promocije će se organizovati od 19. jula do 18. avgusta u maloprodajnim objektima širom Crne Gore.

Kompanija 13. jul Plantaže promoviše novo slatko "Moje vino"
Portal AnalitikaIzvor


Kaklo se navodi u saopštenju kompanje dostavljenom

Portalu Analitika

, promocije počinju ovog vikenda u Podgorici.



"Iskoristite priliku da degustirate i kupite naša nova vina po veoma pristupačnim cijenama. Očekujte nas ovog ljeta i u Vašim omiljenim café-ima", pozivaju iz Plantaža.



1907vino2

Promocije počinju u Podgorici u petak i subotu 19. i 20. jula. Iz kompanije saopštavaju da očekuju sve vjerne potrošače da posjete markete: Voli, Hard discount Laković, Maxi markete i Gold market Klikovac, gdje će moći da degustiraju i uživaju u novim ukusima bijelog, rose i crvenog poluslatkog vina “Moje vino”.



Promocije će se održati u petak 19. jula od 18 do 22 sata i u subotu 20. jula u dva termina, od 9 sati do 12 sati i od 18 do 21.

 

18bokeska_vino


Promocija novih vina biće organizovana i u petak, 19. jula, kada će cijela ulica “mladih” - Bokeška  ulica u Podgorici, od 21 do 24 sata, biti u znaku “Plantaža” i osvježavajućih, laganih, lepršavih novih poluslatkih vina “Moje vino”.

Bijelo, Rose & Crveno “Moje vino” - voćnih aroma, sa niskim procentom alkohola, po veoma pristupačnim cijenama u umjerenim količinama idealan su izbor za mlade iznad 18 godina, poručuju iz Plantaža 13. jul.

Portal Analitika