Muzika

„Osvajači“ na Cetinju 9. avgusta

1907osvajaciok
Kragujevački hard rock sastav Osvajači nastupiće 9. avgusta na Cetinju, u okviru manifestacije „Royal Music Fest“ koja će se u prijestonici održati od 9. do 11. avgusta, saopštio je Portalu Analitika predstavnik organizatora Dragan Bulajić.

„Osvajači“ na Cetinju 9. avgusta
Portal AnalitikaIzvor

Koncert Osvajača održaće se po završetku takmičarskog dijela prve večeri festivala. Poznati sastav će po prvi put nastupiti na Cetinju , a publiku će podsjetiti na numere sa njihova prva dva albuma Krvi i led (1990) i Sam (1995). Na pomenuta dva albuma Osvajači su se predstavili glam metal zvukom, a najveći uspjeh doživjele su pjesme „Tiha predaja“, „S kim čekaš dan“, „Možda nebo zna“, „Pronađi me“, „Gde da pobegnem“, „Duša kad izneveri“.

Drugi po redu Royal Music Fest ugostiće bendove iz regiona čiji će spisak uskoro biti objavljen, a festival je ove godine posvećen crnogorskom kantautoru Miladinu Šobiću. Svake večeri nakon takmičarskog dijela biće upriličen revijalni koncert, pa će tako druge nastupiti Van Gogh, dok će festival zatvoriti Zabranjeno pušenje.

Portal Analitika