Muzika

Počinje serijal „Orange Angels Party“ žurki u Maximus-u

187max
Dj Roxanna, DJ Seherezade, Virginia i Elite zadužene da četvrtak učine najboljim danom za clubbing!Da su žene vrlo vične u ulozi DJ-a dokazaće vam četiri dame koje će, nakon ture po svjetskim klubovima, doći u Maximus i izazvati vas na ples.Već od večeras, 18. jula, u diskoteci Maximus počinje zanimljivi serijal „Orange Angels Party“ serijal žurki, a otvoriće ga DJ Roxxana.

Počinje serijal „Orange Angels Party“ žurki  u Maximus-u
Portal AnalitikaIzvor

DJ Roxanna, rođena Roxanne Grevesse, dolazi nam iz Belgije i u posljednje četiri godine stekla je reputaciju vodećeg house DJ-a u svojoj zemlji. Ova mlada zvijezda najprije se bavila modelingom i krasila je naslovnice prestižnih muških magazina, da bi svoj šarm prenijela i na muziku, pa je njen stil definisan  kao glamurozno - sexy, sa primjesama elektra i progressive house-a.

Vrlo brzo postala  je tražena van granica svoje zemlje i oduševila  publiku u Švajcarskoj, Italiji, Njemačkoj, Dubaiju, Egiptu, Monaku, Brazilu, Rusiji, a sada dolazi i u Maximus da nam pokaže šta zna!

DJ Virginia Gomez, koja još nastupa pod alijasom Model i Actress, nije samo još jedno lijepo lice iza DJ pulta, već gvozdena lady sa autentičnim stilom, koji opisuje kao fuziju R&B-ja, hip-hopa i dubstep-a. A da nije samo DJ, već i da može da pusti glas, dokazala je 2012. godine, kada je debitovala i kao pjevačica sa pjesmom “No stopping”  i našla se na vrhu top lista u rodnoj Švajcarskoj. O njenon kvalitetu svjedoči i saradnja sa super zvijezdama poput Beyonce, Busta Rhymes i Kelis. Zato budite spremni, jer vas lijepa DJ Virginia čeka u Maximusu 25. jula.

DJ Seherezade je oduvijek htjela da se bavi DJ-ingom i pošlo joj je za rukom! Počela je u mađarskim klubovima, da bi vrlo brzo stekla internacionalnu slavu i zahtjeve za gostovanjima sa svih strana svijeta. Priklonjena je komercijalnijem zvuku, koji atmosferu u klubovima dovodi do usijanja, a od 2012. godine postala je član vodeće organizacije za ženske DJ-eve “God is a DJane”.

Dj Elite dominira češkom DJ scenom posljednjih par godina, a njena harizma je čini najpoželjnijom gošćom svakog podijuma za igru. Njeni setovi su uvijek energični, kombinujući progressive house i R&B, a o njenom potencijalu svjedoče i rasporodate ulaznice za nastupe sa DJ Tiestom, Timom Maasom, Paulom Oakenfoladom i mnogim drugim. Takođe, 2007. godine puštala je muziku na prvom ženskom lovemobile-u u okviru Parade ljubavi, a u diskoteci Maximus vas čeka 1. avgusta.

Ulaznica za ovu, ali i svaku zabavu pojedinačno u okviru serijala “Orange Angel Party” košta 5 eura.

Ulaznice za sve događaje u diskoteci Maximus mogu se kupiti u poslovnicama M:Tel-a. Kompanija M:Tel će  uskoro svojim korisnicima koji imaju pametne telephone omogućiti da kroz aplikaciju Maximus, dostupnu posredstvom Google marketa, dobiju sve potrebne informacije o muzičkim programima u diskoteci. Svi korisnici ove aplikacije moći će i da  pregledaju fotografije sa događaja, čitaju najave koncerata, vrše rezervaciju mjesta u diskoteci.

Uživajte u bitovima poznatih svjetskih i regionalnih DJeva .

ORANGE ANGELS PARTY PROGRAM:

18.07/   DJ Roxanna / Belgija

25.07/   DJ Virginia / Mađarska

1.08/    DJ Sheherezada / Italija

15.08/    DJ Elite / Češka

Portal Analitika