Fudbal

RADOJIČIĆ: Bez euforije, Šerif je i dalje veliki favorit

RadojicicDragan
D
obar start fudbalera Sutjeske u debitantskom nastupu u kvalifikacijama za Ligu šampiona – 1:1 u Moldaviji protiv Šerifa, rezultat kojim su u taboru Nikšićana itekako zadovoljni, poručio je za Portal Analitika trener Dragan Radojičić.

RADOJIČIĆ: Bez euforije, Šerif je i dalje veliki favorit
Portal AnalitikaIzvor

''Momci su odradili sjajan posao protiv ekipe koju ćete upoznati za sedam dana u Nikšiću. Sigurno da sam jako zadovoljan. Radi se o super kvalitetnoj ekipi, koja radi u savršenim uslovima, sa fenomenalnim budžetom. Šerif ove godine želi da se plasira u grupnu fazu Lige šampiona. Mi kao debitanti smo ostvarili odličan rezultat, i to na njihovom terenu. Mnogo povoljniji rezultat nego da je bilo bez golova. Mnogo su kvalitetnija ekipa, a mi smo sve to nadoknadili disciplinovanom igrom i maksimalnom agresivnošću.''

Revanš je već za neđelju dana – Radojičić zna kako se suprostaviti Moldavcima i plasirati se u treće kolo, što bi bila senzacija.

''Ne želim da se stvara nikakva euforija. Već sam čuo priče kako ćemo sada lagano da prođemo u naredno kolo, ali situacija je potpuno drugačija. Šerif je i dalje veliki favorit. Mi ćemo uraditi sve što je u našoj moći da dobro pripremimo utakmicu, da dobro pripremimo momke, pa ćemo da vidimo kako će sve to da izgleda na terenu. Ono što sam siguran jeste, da će igrači ponovo pružiti maksimum, kako bi došli do senzacionalnog rezultata. Bila bi senzacija, jer znamo protiv kakve ekipe igramo!''

''Za sada nemamo problema sa povredama nakon jučerašnjeg duela, i nadam se da će tako ostati do revanša. Mjesec dana smo se pripremali za ovu utakmicu. Jednoj takvoj ekipi smo parirali na fizičkom planu, što ekipama sa naših prostora predstavlja problem. Ali, kada se pravilno radi, sve se može postići. Čestitao bih Rudaru i Mladosti koji su eliminisali dvije odlične ekipe. Sada smo se i mi priključili dobrim rezultatima crnogorskog fudbala'', poručio je Radojičić na kraju.

Revanš meč na programu je u utorak u Nikšiću od 17 sati i 30 minuta. Podsjećamo, sjutra će na teren fudbaleri Mladosti i Rudara i to u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Mladost od 18 sati igrati sa slovačkim Senicama, dok će Rudar od 20 sati i 45 minuta gostovati poljskom Slasku.

Portal Analitika