Muzika

Đorđe, Dragana, Vesna i Milena dobitnici karata za Top Hill!

1607Top-Hill---Deniz-Koyu-B1
Đ
orđe Popović
, Dragana Čolević, Vesna Vuković i Milena Mraković dobili su četiri puta po jednu kartu za nastup DJ Deniz Koyu i DJ Danny Avila pod nazivom Generation Wild u okviru nagradne igre koju je danas organizovao Portal Analitika u saradnji sa diskotekom Top Hill!

Đorđe, Dragana, Vesna i Milena dobitnici karata za Top Hill!
Portal AnalitikaIzvor

Nastup ovog dvojca, koji će se održati sjutra veče na Top Hill-u, će ujedno biti dio njihove evropske turneje koju su ove godine započeli u Sjevernoj Americi.

Danny Avila već kao tinejdžer postaje jedno od najtraženijih imena u svijetu elektronske muzike. Sa 16 godina je dobio nagradu "BEST NEWCOMER DJ" na prestiznoj dodjeli VMA's 2011. 2012 godine na Ibici, svojim radom privukao je pažnju svih najpoznatijih DJ-eva, a TIESTO je za njega izjavio da je "španski super talenat".

Na ovogodišnjem Ultra Music festivalu, koji se svake godine tradicionalno održava u Majamiju, imao je tu čast da pušta muziku na main stage-u, što je takođe još jedan u nizu priznanja za mladog Danny Avilu.

Rezident je u 3 najpoznatija kluba na Ibici, Blu - Marlin gdje se okuplja svjetski jet set, Space Ibiza i jedan od možda najpoznatijih klubova Pascha, gdje je rame uz rame imao nevjerovatnih 15 nastupa sa Tiestom.

Za Deniza Koyu mozemo slobodno reći da je jedan od talentovanijih DJ-eva u usponu. Muzikom se počeo baviti jos od svoje pete godine, uzor su mu bili Depeche Mode, Kraftewerk i Cassius. 2011 godine je objavio dva singla “Tung” i “Hertz” za Flamingo Records, a njegova dva remix-a James Blunt-ove pjesme “Dangerous” i pjesme od Kaskade “Turn it down”, postali su nezaobilazni hitovi na svim festivalima i klubovima u svijetu, koje na svojim nastupima obavezno puštaju Tiesto, Swedish House Mafia, Fedde Le Grand, Avicii, David Guetta i Erick Morillo.

Portal Analitika