Novi proizvodi

Promocija dva Samsunga - Galaxy S4 Zoom i S9 UHD

1607s43
D
va ekskluzivna nova proizvoda kompanije Samsung – telefon Galaxy S4 Zoom i televizior S9 UHD – predstavljeni su proteklog vikenda u Budvi.

Promocija dva Samsunga - Galaxy S4 Zoom i S9 UHD
Portal AnalitikaIzvor

Prvi smart telefon sa 10x optičkim zumom, Galaxy S4 Zoom, stići će u trećem kvartalu ove godine i na tržištu Crne Gore. Kako ističu iz Samsunga, revolucionarni novi uređaj objedinjuje performanse smart telefona i fotoaparata.

- Samsung Galaxy S4 Zoom, moćni novi uređaj koji predstavlja kombinaciju elegantnog nasljeđa smart telefona Galaxy S4 i naprednih fotografskih mogućnosti, ubrzo poslije predstavljanja u Londonu, biće dostupan i na tržištu Crne Gore. Galaxy S4 Zoom u stvari je ispunjenje Samsungove misije da kreira uređaj koji može da ispuni očekivanja vodećeg smart telefona na tržištu i najmodernijeg kompaktnog fotoaparata – kazao je Ivica Mićić trener za nove proizvode prezentujući ovaj telefon.

1607s41Prema najavama proizvođača nekih od najprodavanijih modela pametnih telefoan, Galaxy S4 Zoom postavlja nove standarde za savršenu mobilnu fotografiju: vrhunsko iskustvo smart telefona i fotografskog aparata koja su objedinjena u jednom uređaju.

- Galaxy S4 Zoom predstavlja još jedan korak napred na putu kojim je Samsung krenuo kako bi poboljšao kvalitet života svojih korisnika širom svijeta. Ljudi žele da ovjekovječe i sa drugima podijele svoje trenutke kroz fotografije najboljeg mogućeg kvaliteta, ali često nemaju prostora, ni volje da za tako nešto nose poseban fotoaparat. Galaxy S4 Zoom će to zauvijek promijeniti, jer predstavlja kombinaciju vodećih funkcija i povezivosti modela Galaxy S4 sa mogućnostima kompaktnog aparata - rekla je Ana Bajović, menadžer za marketinške komunikacije u kompaniji Samsung Electronics Adriatic.

1607s42Revolucionarni Samsungov televizor S9 UHD takođe je predstavljen na tržištu Crne Gore kao „vrhunsko iskustvo udobnosti i elegancije“. Riječ je o televizoru impresivne dijagonale od 214 centimetara koji svojom veličinom, izgledom i performansama nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Prvi su ga u ovim krajevima mogli vidjeti posjetioci Sajma luksuza 24 Hours of Elegance, koji je organizovan u budvanskom Hotelu „Avala“.

- Najveći komercijalni UHD TV-a na svijetu, sa ekranom dijagonale 85 inča, i rezolucijom koja je četiri puta veća od uobičajnih HD televizora, privukao je veliku pažnju brojnih posjetilaca ovog sajma. Jednostavno, predstavljen je revolucionarni TV koji omogućava korisnicima da uživaju u nepromijenjenom, integrisanom i vrhunskom iskustvu zabave. Samsungov S9 UHD TV predstavlja televizor sa najvećim ekranom namijenjen za gledanje u kućnim uslovima, uz brilijantan kvalitet slike u ultra-HD rezoluciji – navode iz Samsunga.

1607tvIz kompanije preciziraju da TV ima i Algoritam za uvećavanje koji pretvara normalne slike u slike UHD kvaliteta, kako bi odgovarale njegovoj fantastičnoj veličini. S9 UHD TV nudi četiri puta veću rezoluciju od Full HD televizora, a slike imaju četiri puta više detalja. Pored toga, S9 dolazi u kompletu sa funkcijama koje obezbjeđuju najbolji mogući kvalitet slike bez obzira na izvor signala. Samsungov zaštićeni patent - up-scaling pokretač - može da pretvori HD ili Full-HD u UHD kvalitet slike, kako bi se stvorila veća preciznost i kvalitet slike blizak relanom životu.

- Ovaj model mijenja svijest o dizajnu TV ekrana, unoseći revoluciju  u konvencionalnom dizajnu, stvarajući  inovativni i estetski dopadljivo djelo. Dizajn Timeless Galery koji je primjenjen na S9 podiže nivo standarda za dizajn luksuznih televizora. Doživljaj je takav da se čini da televizor „lebdi“ unutar okvira suprotstavljajući minimalistički koncept tako velikom ekranu. Tržište je prepoznalo inovaciju i uređaj je dobio nagradu za najinovativniji proizvod na Sajmu potrošačke elektronike CES 2013 u Barseloni – zaključuju iz kompanije Samsung.

Portal Analitika