Politika

Krivokapić posjetio Lovćenac

okrankovi2-sl
Z
avršavajući dvodnevnu zvaničnu posjetu Srbiji Predsjednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić je, u petak 12. jula, obišao crnogorsku zajednicu u Lovćencu, saopšteno je iz Udruženja Crnogoraca Krstaš.

Krivokapić posjetio Lovćenac
Portal AnalitikaIzvor

Tom prilikom je posjetio Crnogorski kulturni centar gdje su sjedišta Udruženja Crnogoraca Srbije „Krstaš“ i Crnogorskog kulturno prosvjetnog društva „Princeza Ksenija“.

okrankovipr
Pored biste Petra II Petrovića Njegoša na platou ispred Crnogorskog kulturnog centra, uz himnu „Krstaša“ sa crnogorskim zastavama i aplauzom, Krivokapića su dočekali brojni građani.

Nakon zatvorenog sastanka sa delegacijom crnogorske zajednice u Srbiji koju je predvodio Nenad Stevović, predsjednik Krivokapić se obratio okupljenim građanima.

Tom prilikom je izjavio da će, u vremenima koji dolaze, država Crna Gora više pažnje posvijetiti rješavanju problema Crnogoraca u Srbiji i najavio novi sastanak sa delegacijom koju će predvoditi Nenad Stevović, u septembru u Podgorici, uoči posjete premijera Srbije Ivice Dačića Crnoj Gori.

 

 

Portal Analitika