Fudbal

Galijani: Nema šanse da dovedemo Ljajića

Galijani2
P
rvi operativac Milana Adrijano Galijani kaže da pošto Robinjo ostaje nema više mjesta u napadu "Rosonera". Honda stiže, ali kao slobodan igrač u decembru, a inače Milan je sinoć predstavio novi dres.

Galijani: Nema šanse da dovedemo Ljajića
Portal AnalitikaIzvor

"Ljajić je dolazio u obzir samo da je Robinjo otišao, ovako, ništa od toga. Imamo dovoljno napadača, tim je praktično spreman", kaže Galijani.

Honda će se priključiti, ali najvjerovatnije u decembru kad mu istekne ugovor.

"Čekamo ga, vidjećemo tajming, ali najvjerovatnije da ćemo na njega računati u drugom dijelu sezone", dodao je Galijani.

Sinoć je u diskoteci "Biblos" u Milanu predstavljen novi dres kluba, nema mnogo razlike, postoji šest crvenih i pet crnih traka i zlatni okovratnik. Pruge su kao što i vidite tanje, Milan nastavlja saradnju sa "Adidasom", imaju ugovor još četiri godine, a od 1998. ova njemačka kompanija je tehnički sponzor kluba.

Galijani je sinoć govorio i o ambicijama.

"Moramo da se plasiramo u grupnu fazu Lige šampiona, to je cilj i sljedeće godine, Milan mora svake sezone da igra Ligu šampiona. Mi smo jedini italijanski tim koji je u posljednjih pet godina standardan u tom takmičenju", podsjetio je Galijani.

Portal Analitika