Abiznis

Gardašević: U SSCG neophodni hitni potezi

banjo
N
ovonastala situacija u SSCG je krajnje alarmantna, minut do 12 da se preuzmu hitni potezi a prevashodno u interesu članova ove najstarije radničke centrale u Crnoj Gori, saopštio je Portalu Analitika regionalni koordinator Branko Gardašević.

Gardašević: U SSCG neophodni hitni potezi
Portal AnalitikaIzvor

-Mi iz regije Nikšić, Plužine, Šavnik i Žabljak koji pripadamo SSCG predlažemo kolegama iz stručne službe SSCG da sačuvaju sebe i druge od ,,teških riječi“ , i ako razumijemo njihovu borbu za svoja prava i prava radnika. Maksimalno podržavamo opstanak svakog radnog mjesta u Crnoj Gori kao i u SSCG, navodi Gardašević.

Svima nam je jasno, kako je dodao, da je već odavno u SSCG potrebna reorganizacija. Od prošle godine decembra mjeseca smo u fazi zakazivanja redovnog kongresa a još nemamo termin održavanja...Što smo bili u obavezi zbog našeg članstva.

-Predlažemo granskim sindikatima i koordinatorima regija da krajnje ozbiljno pristupe sa predlogom generalnom sekretaru Zoranu Masoničiću za zakazivanje sjednice Glavnog odbora, kako bi se na toj sjednici donijele konačne odluke o terminu zakazivanja skupštine SSCG kao najvećeg organa i na toj Skupštini odredio termin održavanja Kongresa, zaključio je Gardašević.

 

 

 

 

Portal Analitika