Društvo

Porto Montenegro: „24 sata Elegancije“

Ferrari-250-Testarossa
N
akon ogromnog uspjeha koji je u prethodne dvije godine manifestacija „24 sata Elegencije“ postigla u Beogradu, ovaj glamurozni spektakl biće održan, po prvi put, u Crnoj Gori, u Budvi i Porto Montenegru, od 12. do 14. jula 2013. godine.

Porto Montenegro: „24 sata Elegancije“
Portal AnalitikaIzvor

Ovaj jedinstveni događaj posvećen prelijepim klasičnim automobilima i predmetima izuzetnog kvaliteta i vrhunske izrade, idealna je prilika da se ljudi prefinjenog ukusa okupe i uživaju u vrhunskoj estetici.

Porto Montenegro je trenutno jedna od najprestižnijih destinacija nа Jadranskom moru i definitivno najatraktivnija jaht-marina u Evropi, koja se razvija munjevitom brzininom.

9.Puro-beach-montenegro

Ovaj prestižni događaj se organizuje u partnerstvu sa Nacionalnom turističkom oraganizacijom Crne Gore, koja je ovu manifestaciju prepoznala kao idealnog saveznika u obogaćivanju svoje kulturno-turističke ponude i internacionalne promocije. Ekskluzivni medijski pokrovitelj prvog crnogorskog izdanja ove manifestacije je italijanska medijska kuća Corriere della Sera i njen prestižni Style Magazine.

Jaguar

Okupljanje će početi u petak, 12. jula, u 19.00h svečanim prijemom u luksuznom Hotelu Avala Resort & Villas. Ovom prilikom će ekskluzivno biti predstavljeni najnoviji TAG Heuer časovnici. Biće prikazana i posljednja kolekcija modela čuvene italijanske kuće stila Sciamat, sinonima elegancije o čijem kvalitetu svjedoči savršenstvo koje prati svaku fazu izrade jedinstvenih, prefinjenih krojeva odijela po mjeri.

Veče se nastavlja u italijanskom duhu promocijom najprestižnijih brendova italijanskog nameštaja u selekciji kompanije Lusso, lidera u domenu sofisticiranih enterijera.

PortoMontenegro-Marinaaaa

Jedinstveno i nestvarno iskustvo, pružiće i nevjerovatni Samsung S9, najskuplji televizor na svijetu sa ultra high definition ekranom - apsolutno tehnološko savršenstvo današnjice, koji će premijerno biti predstavljen regionu, upravo u okviru manifestacije „24 sata Elegancije“.

Subota je posvećena „Luxury Salonu“, koji će biti održan u Regent showcase apartmanu, u centru Porto Montenegra, čime će se isprepletati najekskluzivniji izložbeni predmeti, sa otmenim i prijatnim ambijentom sa pogledom na divni Bokokotorski zaliv.

Sciamat-colors-and-style

Tom prilikom gosti će dobiti mogućnost da se upoznaju sa istaknutim kompanijama i prefinjenim brendovima koji svojom kreativnošću i kvalitetom izrade zauzimaju značajno mjesto na svjetskoj sceni ručno rađenih proizvoda. Samo neki od luksuznih brendova koji će biti predstavljeni su: Sciamat, oličenje rafiniranosti i stila, Ducal, majstori vrhunskih ručno rađenih cipela, Clive Christian, raskošni parfemi koji sadrže najdragocenije, rijetke sastojke, TAG Heuer satovi iz najnovije Masterpiece kolekcije, koja predstavlja savršenstvo umjetnosti kreiranja satova, a dobitnik je prestižnih priznanja na ovogodišnjem sajmu u Ženevi, Urban Sea, luksuzni materijali za enterijer i jahte, Lotusier, autentični, rukom rađeni predmeti za kuću i mnogi drugi.

TAG-Heuer-MonacoV4_titanium

Nakon dana ispunjenog luksuzom i elegancijom zvanice će uživati u Moët & Chandon šampanjcu, tokom koktela koji će biti održan na terasi Luxury Salona.

Za obožavaoce prestižnih klasičnih automobila, biće priređena prava poslastica - Allegri del Volante Classic Car Photo Session, u saradnji sa kolekcionarskim autoklubom Allegri del Volante, iz Firence. Tom prilikom biće predstavljeni luksuzni ljepotani: Maserati 200 si 1956-e, Ferrari 250 GT TR Fantuzzi iz 1959-e koji je vozio Đulio Dubini i Jaguar D Type iz 1957.

U subotu, od 22.00h biće održan Quintessentially „24 sata Elegancije“ party uz podršku Belvedere vodke i vina Tikveš Bijela Voda u fantastičnom ambijentu spektakularnog Purobeach-a, gdje će gosti, pored sjajne zabave, moći da se uvjere u neke od fantastičnih performansi skupocenog Samsung S9 TV-a, ali i da dogovore privatnu prezentaciju.

7.christian_cijela

Quintessentially party, kao kulminacija dana ispunjenog raznovrsnim prefinjenim sadržajima, biće sjajan završetak manifestacije „24 sata Elegancije“ koja će, spajajući različite sfere luksuza i elegancije u jedan nezaboravan doživljaj, postati simbol prestiža u Porto Montenegru.

Portal Analitika