Politika

DPS: Ponašanje Koče Pavlovića primitivno i nevaspitano

dpsok1007
Z
ahvaljujući medijima, koji prate rad anketnog odbora zaduženog za ispitivanje tzv. afere „snimak“, cijela crnogorska javnost je bila svjedok primitivnog  ponašanja predsjednika odbora, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista.

DPS: Ponašanje Koče Pavlovića primitivno i nevaspitano
Portal AnalitikaIzvor

U saopštenju se navodi da se, iako bi osnovni sadržaj rada tog skupštinskog tijela trebala da bude afirmacija demokratskog dijaloga, “od početka njegovog rada predsjednik odbora Koča Pavlović ponaša neprimjereno i nevaspitano”.

- Vjerujemo da to nije iznenađenje za sve građane Crne Gore koji su ga gledali u izbornoj noći na Javnom servisu i brojnim drugim prilikama. Samo zahvaljujući prisebnosti, ozbiljnosti i odgovornosti Milutina Simovića, izbjegnut je konflikt koji je mogao baciti sjenku na već dostignuti demokratski nivo u Skupštini Crne Gore – naovodi se u reagovanju DPS-a dostavljenom Portalu Analitika.

DPS navodi da „najoštrije osuđuje takvo ponašanje predsjednika anketnog odbora”.

- Riječ je o osobi koja nema spremnosti da sasluša drugačije mišljenje,iako se samo tako može doći do prave istine, koja nema strpljenja niti samokontrole, kao ni dovoljan nivo osnovne kulture za predstavnika građana u skupštinskim klupama.  I pored svih uvreda i nedoličnog ponašanja Koče Pavlovića, Demokratska partija socijalista će, privržena najvećim demokratskim vrijednostima, nastaviti da daje svoj doprinos radu anketnog odbora – saopšteno je iz vladajuće stranke.

Portal Analitika