Zabava

FOTO: Četvrta teniserka svijeta Radvanjska pozirala gola pored bazena

mag_radwanska_800
N
ajbolja poljska teniserka pokazala je fenomenalno tijelo, i otkrila da nijedan trening ne može da prođe bez 300 čučnjeva.

Teniserka Agnješka Radvanjska pozirala je naga za rubriku “Body Issue” poznatog magazina “ESPN”, a za fenomenalno tijelo koje je otkrila čitaocima zaslužni su naporni treninzi, koji ne prolaze bez 300 čučnjeva, prenosi telegraf.rs.

FOTO: Četvrta teniserka svijeta Radvanjska pozirala gola pored bazena
Portal AnalitikaIzvor

- Dok radim čučnjeve, razmišljam “Voljela bih da je ovo bio posljednji” ili “Sada mogu da jedem više čokolade” – rekla je Poljakinja u intervjuu, otkrivši da joj je i brza hrana na meniju.

Radvanjska je rekla da je srećna zato što zbog tenisa ne mora svaki dan da provodi u teretani, a na svom tijelu bi najradije promenila rame desne ruke kojom servira.

Od različitih vrsta treninga, najviše voli da trči u društvu sa svojom mlađom sestrom Ursulom u Krakovu, takođe teniserkom, i priznaje da joj najteže na svijetu pada kada treba na nekom turniru da igra protiv nje.

okradvanjsknPošto je počela da trenira kao jako mala, njen otac je primijenio posebne tehnike treniranja.

- Tata nam je, na primjer, umesto loptica, davao da preko mreže, koja je bila skoro duplo viša od mene, prebacujemo balone. Takođe, uvek me je podržavao da treniram što više sportova kako bih poboljšala detalje koji bi bili korisni u tenisu. Dosta sam skijala i plivala, a bila sam i u školskim odbojkaškim i fudbalskim timovima – reka je četvrta teniserka svijeta.

Foto: Alan Clarke for ESPN The Magazine

 

 

Portal Analitika