Zabava

"Budva na pjenu od mora" sa Prve prelazi na Novu TV

0707Budva-na-pjenu-od-mora1
S
erija "Budva na pjenu od mora" više neće biti emitovana na "Prvoj" televiziji, već na Televiziji "Nova", čiji je osnivač nekadašnji direktor Prve TV Dejan Jocić, saznaje "Blic". Jocić je od "Prve" TV ranije preuzeo i popularnu tursku seriju "Sulejman Veličanstveni".

"Budva na pjenu od mora" sa Prve prelazi na Novu TV
Portal AnalitikaIzvor


Sa „Prve“ su potvrdili informaciju da „Budva“ neće biti više emitovana kod njih pravdajući to nezadovoljavajućim kvalitetom serije koja je imal odličnu gledanost.



- S obzirom na to da je scenario lošiji, ne samo scenario već i kompletna realizacija tog projekta u odnosu na prve dvije sezone serije, ali i imajući u vidu znatno niža budžetska sredstva koja nisu mogla da garantuju kvalitet u odnosu na prethodne dvije sezone i imajući u vidu da je to ispod naših standarda i kriterijuma, odluka je da se ne prihvati - poručili su sa “Prve”.



Međutim, kako “Blic” saznaje ovakvom epilogu kumovala je to što je

Gaga Đurković

, direktor producenske kuće “Visionteam”, koja radi produkciju se “Budva na pjenu od mora” istovremeno ima jedan manji udio u vlasništvu Jocićeve televizije. U razgovoru za „Blic“ on nije želio da kaže gdje će biti emitovana serija.



- Nismo završili pregovore oko prikazivanja novog ciklusa. U opticaju su i „Prva“ i „Nova televizija“, ali možda i neka treća - izjavio je Đurković.



Karadžić: Serija će biti još bolja

Reditelj

Milan Karadžić

, koji privodi kraju snimanje trećeg ciklusa serije “Budva na pjenu od mora”, kaže da će novih četrdeset epizoda biti još uzbudljivije, sa puno trilerskog zapleta.

Serija je počela sa prikazivanjem decembra 2011. Od tada su emitovana dva ciklusa od po dvanaest epizoda. Glavne uloge tumače: Mima Karadžić, Sanja Jovićević, Ljiljana Blagojević, Dubravka Vukotić-Drakić Momčilo Otašević, Branimir Popović, Mladen Nelević...U novom ciklusu vidjećemo i Dejana Lutkića, Katarinu Marković, Nelu Mihailović... Scenario za prva dva ciklusa potpisao je Stevan Koprivica, a sada se pridružio Đorđe Milosavljević.

foto: forum.burek.com

Portal Analitika