Abiznis

HAAB: Povoljno nude preuzetu pokretnu imovinu klijentima

hipo
H
ypo Alpe Adria banka (HAAB) i njeni timovi za ponovnu prodaju pokretne imovine ponudili su bolji i efikasniji pregled cjelokupne imovine koja je ponuđena na regionalnom tržištu.

HAAB: Povoljno nude preuzetu pokretnu imovinu klijentima
Portal AnalitikaIzvor

Klijentima je efikasniji pregled imovine ponuđen preko novog sajta Alpe Adria Asset Platform (AAAP) - www.aaaplatform.com ili www.aaaplatform.com/mne.

Iz HAAB su saopštili da je za prodaju pokretne i imovine koja će tek biti preuzeta zadužen HAA tim za ponovnu prodaju.

„Širom Hypo grupacije, timovi su od početka 2011. godine preuzeli čak petocifren broj raznih oblika pokretne imovine. Slijedi dalja prodaja vozila, teretnih vozila, opreme i mašina, kao i jahti i plovila“, navodi se u saopštenju HAAB.

Oni su kazali da je, u cilju proširienja na međunarodnom tržištu i direktne ponude najboljeg pregleda oduzetih vozila i opreme, razvijeno centralizovano onlajn mjesto, gdje je dostupna i prikazana sva pokretna imovina unutar grupe.

„AAAP platforma je onlajn berza i visoko standardizovani one-stop shop, odnosno onlajn prodavnica, za sve vrste pokretne imovine širom grupacije. Potencijalnim klijentima su obezbijeđene detaljne informacije i usluga na jednom mjestu“, objasnili su iz HAAB.

Posjetiocima je, prema njihovim riječima, omogućen jasan i brz pregled svih vozila koja su dostupna.

„U veb okruženju koje je prilagođeno korisniku, obezbijeđene su sve raspoložive informacije o ponudi vozila i opreme, sve je na dohvat ruke, a platforma je prilagođena svim uređajima“, saopštili su iz HAAB.

Oni su dodali i da su crnogorska vozila i oprema koja je ponuđena takođe dio platforme. Vozila i oprema koja je preuzeta u Crnoj Gori mogu se pogledati na placu u Mahali u Golubovcima, a detaljnije informacije zainteresovani mogu dobiti pozivom ne brojeve telefone: +382 (0) 67 800 205 ili +382 (0) 67 612 302 .

„Kada se pretražuje veb platforma, korisnik u bilo kojoj zemlji uvijek će naći kontakte osobe iz tima za ponovnu prodaju imovine, kome se mogu i direktno poslati zahtjevi za dodatnu podršku ili informacije“, navodi se u saopštenju HAAB. (Mina business)

 

Portal Analitika