Zanimljivosti

eRepublik: eCrnogorci biraju predsjednika

04eCG3
V
irtuelna crnogorska eRepublik zajednica u petak (svakog petog u mjesecu) bira predsjednika eCrne Gore, koji će narednih mjesec dana, sa svojom Vladom i ministrima, voditi glavnu riječ  političkim i ekonoskim životom zajednice. Takođe, predsjednik eCrne Gore, sa Ministarstvom spoljnih poslova ima obavezu i da izabere ambasadore koji će predstavljati eCrnu Goru u njoj prijateljskim državama.

eRepublik: eCrnogorci biraju predsjednika
Portal AnalitikaIzvor

Ono što je svakako zanimljivo na ovim izborima jeste da će eCrnogorci imati priliku da, između ostalih, izaberu da državom rukovodi žena igrač Nina Šćekić.

eCrna Gora je u mjesecu junu napravila pravi podvig kao jedna od najmanjih eRepublik zajednica – uz pomoć prijateljskih država poput eVenecuele, eSrbije, eMađarske, ePoljske, eŠpanije i eTajlanda vazdušnim napadom napala je  eSjednjene Američke Države i pomogla saveznicima u brisanju eSAD sa mape svijeta.

Kako postati dio eCrne Gore

Ono što na eRepubliku jednu državu čini jakom jeste broj igrača. U ovom trenutku, eCrna Gora ima 500 aktivnih igrača.

Registracija je vrlo jednostavna, traje kratko, i možete je obaviti preko linka: http://goo.gl/aPhpT

Takođe, eCrna Gora imai svoju Facebook stranicu koju možete posjetiti ovdje:https://www.facebook.com/erepublik.eMontenegro

eRepublik je mjesto gdje možete sebe provjeriti kao političara, ekonomistu, diplomatu, novinara i kao vojno lice.

Takođe, predstavlja pravo mjesto za druženje, kako sa ljudima iz eCrne Gore, tako i građanima 70 država koje se trenutno nalaze u ovom virtuelnom svijetu.

Igrači na eRepubliku se okupljaju u stvarnom životu, kako na lokalnom i nacionalnom, tako i na internacionalnom nivou, o čemu najviše svjedoči posljednji International eRepublik Meeting, koji se ove godine održao od 28. do 30. juna u Solunu.

Izvor:Pobjeda.me

Portal Analitika