Društvo

DPS: Da Perović ima zeru obraza, pokrio bi se ušima

0407dpsok
S
ramotno je to da čovjek koji je u pijanom stanju provocirao goste na terasi hercegnovskog lokala i izazvao intervenciju policije, koja je za epilog imala tragičnu smrt policajca Božidara Jaukovića – danas drži slovo o tome. Da ima zeru obraza pokrio bi se po ušima i ćutao, sa sviješću da je odgovoran za smrt jednog čovjeka, ističe se u reagovanju Demokratske partije socijalista DPS.

DPS: Da Perović ima zeru obraza, pokrio bi se ušima
Portal AnalitikaIzvor

Utemeljivač Liberalne partije Slavko Perović rekao je danas da je gola laž da je policajac Božidar Jauković izvršio samoubistvo, te da je jedina istina ta da je on ubijen zbog toga što je javno prijetio da će otkriti ko mu je naredio da ubije Perovića.

"Tragedija je da ljudi sa ovakvim mentalnim statusom uopšte imaju pristup, tobože profesionalnim i demokratskim medijima.  Ili je to potvrda mentalne bliskosti? Ali, jedino što je sramotno je to da  čovjek koji je u pijanom stanju provocirao goste na terasi hercegnovskog lokala i izazvao intervenciju policije, koja je za epilog imala tragičnu smrt policajca Božidara Jaukovića – danas drži slovo o tome. Da ima zeru obraza pokrio bi se po ušima i ćutao, sa sviješću da je odgovoran za smrt jednog čovjeka. Ali ko to još može očekivati i od Slavka Perovića i od njegovih izdavača?“, ističe se u saopštenju DPS-a dostavljenom CdM-u.

Prema riječima ove partije, prepoznatljiva je pokvarenost Slavka Perovića koji tvrdi da su svi u Crnoj Gori plaćeni igrači premijera Mila Đukanovića, sem njega koji nije kupljen.

"Odavno tvrdi da su građani, koji nijesu prepoznali njegov genij,  moralni patuljci. Danas je tezu doveo do kraja. Ko, osim neuračunljivog čovjeka, može za sebe kazati: „Ja sam rijetkost u Crnoj Gori , ja sam čovjek, ja sam sam samcat, jer naroda nema.....“. Prepoznatljiva je Perovićeva pokvarenost kroz tvrdnju da su svi u Crnoj Gori plaćeni Đukanovićevi igrači, sem njega koji nije kupljen. Iako svi znamo, pouzdano, više puta ponovljeno, i u Parlamentu, da je baš on – jedini on, dokazano potkupljiv. Jer je 1997. tražio 10 miliona dolara da glasa za Crnu Goru, a ne za Miloševića, da bi kasnije , 2001. godine, gotovo istim povodom, apetiti iznosili 20 miliona njemačkih maraka. Toliko o ovoj moralnoj gromadi", ističu u DPS-u.

Izvor:CdM

Portal Analitika