Abiznis

DRI dostavila tužiocima dokumentaciju o reviziji garancija za KAP

kapicdriuok
Državna revizorska institucija dostavila je danas državnim tužiocima traženu dokumentaciju koja se odnosi na izvršenu reviziju državnih garancija za Kombinat aluminijuma. Istovremeno, predstavnik Vlade Crne Gore u Odboru direktora KAP-a Nebojša Dožić i izvršni direktor Dragan Mijović DRI su dostavili najveći dio tražene dokumentacije, koja se odnosi na poslovanje KAP-a, u cilju vršenja provjere - revizije dugova ovog privrednog društva- saopšteno je iz DRI.

DRI dostavila tužiocima dokumentaciju o reviziji garancija za KAP
Portal AnalitikaIzvor

Predstavnici Senata DRI, Branislav Radulović i Milan Dabović danas su se sastali sa predstavnicima Vrhovnog državnog tužilaštva (VDT), kao i zamjenicima VDT Veselinom Vučkovićem i Miljanom Radović i tom prilikom razmijenili informacije od značaja za rad oba državna organa.

Državni revizor sjutra će u službenim prostorijama Kombinata aluminijuma napraviti uvid u dokumentaciju neophodnu za vršenje revizije dugova KAP-a i obaviti razgovor sa odgovornim licima zaduženim za finansijsko upravljanje ovim privrednim društvom- saopšteno je iz DRI.

 

 

Portal Analitika