Vaterpolo

OP Podgorice u plivanju, Uskoković: Prava stvar na pravom mjestu!

PlivanjeUskokovic
P
rvo Otvoreno prvenstvo Podgorice u plivanju održaće se 13. jula za Dan državnosti na gradskom bazenu SC ''Morača''. Takmičenje će se održati u disciplini 50 metara slobodni stil u muškoj i ženskoj konkurenciji u uzrasnim kategorijama od 14 do 18, i 19 godina i stariji.

OP Podgorice u plivanju, Uskoković: Prava stvar na pravom mjestu!
Portal AnalitikaIzvor

Proslavljeni crnogorski vaterpolista Veljko Uskoković, ujedno i trener škole plivanja na podgoričkim bazenima, očekuje veliki odziv i lijepu manifestaciju.

''Bio nam je cilj da okupimo veliki broj Podgoričana i Podgoričanki, pa ih ovom prilikom pozivam da dođu. Očekujemo stvarno lijepu manifestaciju, nakon kojke će biti i muzički program. Vjerujem da ćemo na pravi način obilježiti Dan državnosti. I na još boljinačin promovisati plivački i vaterpolo sport. Škola plivanja koja već drugu godinu radi u Podgorici, sigurno će dati svoj doprinos kako sa takmičarima tako i sa osobljem. Mislim da je ovo prava stvar, na pravom mjestu, u pravo vrijeme'', kazao je Uskoković.

Vasilije Marković direktor JP ''Sportski objekti'' takođe vjeruje da će sve proći u najboljem redu.

''Podržavamo ovu manifestaciju, i spremni smo da damo svu tehničku podršku i logistiku, kako bi ova manifestacija bila održana na što kvalitetniji način, i kako bi takmičari imali sve uslove i standarde da postignu dobre rezultate. Bazeni su u potpunosti spremni, ne samo za organizaciju ovakve manifestacije, već i mnogo većih. Organizator je pripremio dobre i kvalitetne nagrade, kao i program koji će upotpuniti sadržaj ove manifestacije.''

Prijave za takmičenje su do 10. jula na blagajni bazena ''Morača''. Kvalifikacije su 12. jula u 19 sati, a finale 13. u 10 sati.

Portal Analitika