Abiznis

Pivara Trebjesa: "Kad pijem, ne vozim"

trebjesa
P
ivara „Trebjesa“ u saradnji sa NVO Lake Fest realizovaće u sklopu Lake Fest-a tradicionalnu akciju „Kad pijem, ne vozim“, čiji je cilj da informiše i upozori sve vozače na rizike vožnje u alkoholisanom stanju, saopšteno je iz nikšićke pivare.

Pivara Trebjesa: "Kad pijem, ne vozim"
Portal AnalitikaIzvor

Partner u realizaciji ove akcije biće Sober prevoz, koji je i zvanični prevoznik Lake Fest-a na relacijama Nikšić – Krupac i Krupac – Nikšić, kao i na relaciji Krupac – Podgorica. Na sve vožnje na ovim destinacijama Pivara je obezbjedila 50 odsto popusta na cijenu karte, tako da će karta od Krupca do Podgorice iznositi 1,5 eura, a iz Nikšića do Krupca će svi ljubitelji dobre muzike moći da se voze po cijeni od 0.50 eura.

-„Akciju Kad pijem, ne vozim Pivara realizuje već petu godinu, a na Lake Fest-u drugu godinu za redom. Cilj nam je da i na ovaj način podstaknemo ljude da budu odgovorni prema sebi i drugima, pa apelujemo na sve vozače da, ukoliko budu konzumirali alkohol, prepuste volan prijateljima koji nijesu pili, pozovu taksi ili prošetaju do planiranog odredišta. Takođe, pozivamo i sve posjetioce festivala da iskoriste mogućnost jeftinije vožnje sa Sober prevozom i bezbrižni stignu svojim domovima”, saopštila je menadžer korporativnih komunikacije Pivare “Trebjesa” Natalija Milić.

Kroz akciju „Kad pijem, ne vozim“ Pivara “Trebjesa” podstiče vozače na odgovorno ponašanje prema sebi i drugima, uz izbjegavanje vožnje pod dejstvom alkohola.

 

 

Portal Analitika