Ostalo

VB: Radvanjska preko Li do polufinala

Radvanjska
A
gnješka Radvanjska se revanširala Na Li za poraz na Australijan openu, i plasirala se u polufinale Vimbldona, slavivši 2:1, po setovima 7:6 (7-5), 4:6, 6:2.

VB: Radvanjska preko Li do polufinala
Portal AnalitikaIzvor

Poljakinja je početkom trećeg seta tražila ljekarski tajm aut zbog problema sa butinom, ali je povela sa 2:0. Ubrzo je bilo 5:1, Li se borila do kraja, ali je Radvanjska izdržala i u posljednjem, maratonskom gemu došla do pobjede.

“Nevjerovatan tenis smo igrale, imala sam nekoliko teških mečeva, ali uspjela sam da prođem dalje. Mučila sam se u trećem setu, srećna sam što sam uspjela da pobedim”, rekla je Poljakinja neposredno poslije meča, a u polufinalu igraće sa Sabinom Lisicki.

Belgijska teniserka Kirsten Flipkens i Francuskinja Marion Bartoli igraće u polufinalu Vimbldona. Flipkens je danas u Londonu, u četvrtfinalnom meču, savladala Čehinju Petru Kvitovu 2:1 (4:6, 6:3 i 6:4) i plasmanom u polufinale ostvarila najbolji rezultat na grend slem turnirima u karijeri. Rivalka Flipkens u polufinalu, Bartoli eliminisala je danas Amerikanku Sloun Stivens 2:0 (6:4 i 7:5).

Portal Analitika