Politika

DPS DANILOVIĆU: Čiji si ti ali ne mali?

dpsok0207
N
ezadovoljan istinom koja svaki dan pobjeđuje konstruisanu aferu i medijska spinovanja, javio se smijenjeni  šef izbornog štaba poraženog predsjedničkog kandidata da ubijedi građane da postoji nešto što se nije desilo. Osoba o kojoj je riječ bila je vatreni pobornik DPS-a, zatim SNS-a, jedno vrijeme Srpske liste, potom Nove, a sada je dežurni jurišnik Demokratskog fronta, saopštili su iz Demokratske partije socijlista reagujući na današnji tekst člana Predsjedništva DF-a Gorana Danilovića koji je premijera Mila Đukanovića nazvao „klasični balkanski politički prevarant“.

DPS DANILOVIĆU: Čiji si ti ali ne mali?
Portal AnalitikaIzvor

Iz DPS-a navode da je Danilović bio zaljubljen u Đukanovića, slušao Bojovića, veličao Mandića, a sada stoji uz koljeno Lekiću.

- Zato je pravo pitanje za njega „ čiji si ti, ali ne mali“? – poručio je DPS u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Iz te partije ističu da između ostalog, strašnu zavjeru Danilović vidi u vađenju novih ličnih karata, iako se za parlamentarne izbore moglo glasati i starom ličnom kartom.

- Pri tom nema potrebu da objasni kako su to DF i SNP, na osnovu nihovih javnih svjedočenja, u Budvi označavali glasačke listiće da bi uhodili odbornike i na taj način obesmislili tajnost  glasanja. Takvoj demokratiji po njihovoj mjeri najbolju su ocjenu dali odbornici u budvanskom parlamentu, duplo manjim brojem glasova nego što je osvojio DPS-ov kandidat. Jasna je opčinjenost i istovremeno frustracija bivšeg člana DPS-a zbog predsjednika naše partije, kojem se divio, aplaudirao i tražio autograme. Lekiću nije još nije prebrojao glasove, niti  je opravdao novac koji je potrošio za kampanju – navodi se u saopštenju DPS-a koji poručuju da “ako ga smijene i sa mjesta šefa poslaničkog kluba, možda izvadi iz fioke neku od starih članskih knjižica i, kao što je to do sada već radio, konvertuje svoju političku ideologiju”.

 

Portal Analitika