Abiznis

Irci snimaju emisiju o Crnoj Gori

ocrnojgoriuok
Turistički potencijali i atraktivne lokacije Crne Gore biće predstavljene u emisiji posvećenoj putovanjima, Gejtvejs (Gateways), irske produkcijske kuće Waddell Media, saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije.

Irci snimaju emisiju o Crnoj Gori
Portal AnalitikaIzvor

U Crnoj Gori do subote boravi ekipa produkcijske kuće Waddell Media koja priprema novi serijal emisija Gejtvejs u kome će jedna epizoda biti posvećena Crnoj Gori.

Iz NTO su objasnili da je Gejtvejs emisija posvećena putovanjima koja prikazuje turističke destinacije ka kojima se direktno može putovati iz Irske ili Velike Britanije.

„Glavna tema emisije je predstavljanje turističkih potencijala Crne Gore i sadržaće širok spektar aktivnosti i atrakcija destinacije, od nacionalnih parkova, najznačajnijih arhitektonskih zdanja i istorijskih mjesta, preko najljepših plaža, restorana, hotela različitih kategorija, zabavnih programa, do predloga za jednodnevne obilaske i višednevni odmor u Crnoj Gori, posebno za porodice sa djecom“, objasnili su iz Turističke organizacije.

Emitovanje emisije o Crnoj Gori je predviđeno za januar/februar naredne godine.

- Do sada su obavljena snimanja atraktivnih lokacija duž budvanske rivijere i Bokokotorskog zaliva, a predstoji pripremanje kadrova iz nacionalnih parkova Skadarsko jezero, Biogradska gora i Durmitor, manastira Morače, raftinga na Tari, aktivnog odmora na Bjelasici, navodi se u saopštenju.

Pored NTO u realizaciju programa boravka te ekipe učestvuju agencije Adria DMC iz Budve i Explorer iz Kolašina.

 

 

Portal Analitika