Fudbal

Ardiljes: Engleska neće osvojiti ništa narednih 30 godina

3006ardiljes
B
ivši reprezentativac Argentine i član Totenhema Osvaldo Ardiljes osvrnuo na loše partije fudbalske reprezentacije Engleske na velikim takmičenjima. Engleska, koja se nalazi u kvalifikacijama za SP u grupi H sa našom reprezentacijom, je daleko od sigurne pozicije koja bi joj omogućila da mirno privede kraju kvalifikacije, prenosi portal cg-fudbal.com.

Ardiljes: Engleska neće osvojiti ništa narednih 30 godina
Portal AnalitikaIzvor

- Engleski fudbal je u jako lošem stanju. Reprezentacija je vrlo loša i ne da neće osvojiti naredni Mundijal, neće osvojiti ništa u narednih 20 ili 30 godina! Pogledajte samo kako je mlada reprezentacija Engleske igrala na prošlom prvenstvu, sve je to jako jako loše. Engleska ima najjaču ligu na svijetu, jer u njoj igraju igrači iz cijelog svijeta, a reprezentativni fudbal plaća zbog toga - rekao je Ardiljes.

On smatra da Englezi moraju napraviti drastične promjene ukoliko žele da napreduju. Kao primjer su mu poslužili Španci i Francuzi.

- Francuska i Španija su bile u sličnoj poziciji, nijesu osvajali ništa. Onda su se odlučili da naprave drastične promjene. Francuzi su postali šampioni Evrope i osvojili su Mundijal. Španci su bili kao Englezi, ništa nisu mogli osvojiti, a onda su napravili revoluciju i sad ih niko ne može pobijediti - zaključio je Ardiljes.

 

Portal Analitika