Društvo

Šuković na Global simpozijumu iz implantologije

sukovicok
U
Njujorku je od 20. do 24. juna održan Global simpozijum iz oblasti implantologije pod geslom “Designing for life today and in the future” . Mogućnost da izlažu na ovom simpozijumu su imali ljekari iz cijelog svijeta koji su dobili poziv.

Šuković na Global simpozijumu iz implantologije
Portal AnalitikaIzvor

Jedan od njih je i Milija Šuković koji je poziv za skup dobio u ime Francuske akademije za implantologiju i estetsku stomatologiju.

Šuković je učestvovao u svojstvu predavača moderatora na work shop - u ,koji je vodio dr Saša Jovanović i koji je bio među najposjećenijim na samom kongresu.

Prof. dr Paolo Malo je do savršenstva doveo All – on – four  koncept gdje se na samo četiri implanta može ugraditi fiksni protetski rad i opteretiti odmah , tako da pacijent koji ima potpuni nedostatak zuba u gornjoj i u donjoj vilici može u toku samo jednog dana izaći sa fiksnim protetskim radom. Znači da može uzimati normalno hranu kao da su njegovi prirodni zubi.

Taj koncept je obogaćen i sa Malo implant bridge varijantom – koja predstavlja izradu mosta koji se šrafi u odnosu na dosadasnje tehnike cementiranja.

Primjene novih skenera značajno su unaprijedili kako kvalitet tako i estetiku zuba. Danas je gotovo nezamisliva izrada zuba bez primjene skenera koji su podjednako važni kako i za ljekare, tako i za tehničare koji oslanjajući se na ovakve tehnološke izume mogu omogućiti pacijentima savršene zube.

Portal Analitika