Zabava

MARKOVIĆ: U Crnoj Gori se ne može živjeti od modelinga

Andjela-Markovic-00
C
rnogorska manekenka i vlasnica agencije ''Ange's Models'' Anđela Marković kazala je u izjavi za Portal Analitika da se u Crnoj Gori ne može živjeti od modelinga.

MARKOVIĆ: U Crnoj Gori se ne može živjeti od modelinga
Portal AnalitikaIzvor

- Jedino se može vani zaraditi, jer u našoj zemlji modeling nije dovoljno plaćen, i naravno bolji su uslovi vani. Iskreno, meni je žao, što kod nas modeling nije toliko razvijen, i plaćen, ali se tako i nadam da ce jednog dana biti i da ce naši modeli imati priliku da zarađuju u svojoj zemlji, kaže Anđela za Portal Analitika.

okandjelam1
Lijepa Anđela koja je i bila lice dana Portala Analitika je u januaru ove godine osvojila prestižnu nagradu Mis Cult i bila predstavnica Crne Gore na brojnim takmičenjiima i izborima za mis.

Anđela kaže da je prije godinu i po dana otvorila modnu agencij ''Ange's Models'' u Bijelom Polju, gdje je radila sa 30-ak modela muških i ženskih.

okandjelam3
- Prošle godine smo imali humanitarnu reviju za paraplegičare, nekoliko modela je radilo reklame, revije i učestvovalo na takmicenjima. Za 10 dana, djevojka iz moje agencije Ivana Zlajić, predstavljaće Crnu Goru na Baklanskom takmičenju u Ohridu. Njena sam velika podrška i ne sumnjam da će se Ivana vratiti bez lente, navodi Anđela.okandjelam2
Ona kaže da je danas teško raditi u uslovima ekonomske krize.

- Imamo finansijskih problema, jer na sjeveru je zaista teško opstati po pitanju modelinga. Mnogo sam ponosna na sve moje modele i nadam se da će jednog dana zablistati na velikim modnim pistama, zaključila je lijepa Anđela.

 

 

Portal Analitika