Društvo

Međunarodna Najtsbridž škola organizuje dječji ljetnji kamp

27KSI_Summer_Camp_2
M
eđunarodna škola Najtsbridž (Knightsbridge Schools International Montenegro – KSI Montenegro) sa sjedištem u Porto Montenegru organizuje dnevni dječji ljetnji kamp, od ponedjeljak 1. jula do petka 9. avgusta. Kamp će se održavati sedmično, od ponedjeljka do petka, a namjenjen je djeci uzrasta od 5 do 15 godina.

Međunarodna Najtsbridž škola organizuje dječji ljetnji kamp
Portal AnalitikaIzvor

Mnogobrojne sportske i druge aktivnosti odvijaće se na lokacijama širom Bokokotorskog zaliva i u Porto Montenegru, a o djeci će se starati stručni i iskusni instruktori koji dolaze sa engleskog govornog područja. Ponedjeljak i petak su rezervisani za sportove na vodi i zabavu na obali Kaluđerovine. Utorak i četvrtak djeca će provoditi u Porto Montenegro Jaht klubu igrajući tenis i zabavljajući se kroz mnogobrojne kreativne radionice. Srijeda je dan predviđen za izlete i posjete regionalnim prirodnim atrakcijama.

27KSI_Summer_Camp_3

Djeca se mogu prijaviti na sedmičnom ali i na dnevnom nivou, a svi koji se prijave u KSI kampu će boraviti svakog radnog dana od 09.00 do 16.00 sati. Prvi KSI ljetnji kamp je održan 2011. godine.

 

 

Portal Analitika