Zabava

Dule Nikolski snimio spot

duleok
C
rnogorski kantautor Dule Nikolski, nakon uspješne promocije albuma „Puno razloga“ nastavio je sa aktivnostima koje će široj publici predstaviti njegov rad. Sledeći korak je spot za pjesmu „Kao da je sve to bilo juče“, koji je sniman na desetak lokacija u Podgorici. Snimanje je završeno juče poslednjim kadrovima u Njegoševoj ulici, saopšteno je iz agencije Music manager.

Dule Nikolski snimio spot
Portal AnalitikaIzvor

Nikolski je na zahtjev fanova odlučio da ekranizuje baš ovu pjesmu. Zanimljiva je i priča koja prati odluku o projektu. Naime, agencija Music manager je pozvala svoje i fanove Dula Nikolskog da glasaju za pjesmu sa albuma za koju bi se snimao spot i da daju idejno rešenje istog. Tako je i nastao scenario po kome se snimalo. Oko 70 statista koji su učestvovali u priči su fanovi Nikolskog. Na ovaj način Dule je nastavio praksu da mu u spotovima učestvuju ljudi koji su zanačajni za njega i ono što radi. Podsjećamo da su u prvom spotu „Srce s’ ožiljkom“, akteri bili bivši zavisnici od narkotika, danas lica u fazi rehabilitacije i resocijalizacije.

Snimanje spota „Kao da je sve to bilo juče“ počelo je u nedjelju u 9 sati u Tološkoj šumi, a nakon toga su ekipe sa statistima raspoređivane na desetak lokacija po gradu od kojih svaka ima svoj dio priče u ekranizaciji pjesme.

Spot ovih dana ulazi u fazu montaže i post produkcije, a premijera se očekuje polovinom jula.

U međuvremenu Nikolski sa svojim bendom počinje turneju po Crnoj Gori, koncertima u Nikšiću, Baru i Podgorici.

 

 

Portal Analitika