Politika

SDP: Koalicija “Bolja Pljevlja bolja Crna Gore” ne postoji

2406sdp
S
ocijaldemokratska partija reagovala je na neodržavanje sjednice Skupštine Opštine Pljevlja zbog neusvajanja dnevnog reda, kazavši da se sada otvara dilema - ko vrši vlast u Pljevljima, ističući da je “očigledno je koalicija “Bolja Pljevlja bolja Crna Gora” ne postoji”.

SDP: Koalicija “Bolja Pljevlja bolja Crna Gore” ne postoji
Portal AnalitikaIzvor

- Koalicija koja je uzela vlast na izborima 2010.godine očito je bila koalicija interesnih grupa i pojedinaca, koja zbog ličnih interesa nije izdržala probu vremena. Borba za dominacijom u sistemu vršenja vlasti ne donosi dobro građanima Pljevalja. Prisjetimo se Izvještaja o radu lokalnih preduzeća, gdje podnosioci izvještaja o svom radu nisu dobili podršku u Skupštini, upravo onih koji su ih postavili na mjesta Direktora i Upravnih odbora, navodi se u saopštenju SDP-a.

Egzistencijalni problemi Pljevljaka se, prema njihovom mišljenju, ne rješavaju već samo produbljuju, zbog, kako kažu, internih sukoba u okviru “bivše koalicije”.

- Formiranje novog odborničkog kluba je protiv izborne volje građana Pljevlja, jer 2010. godine ovaj odbornički klub nije ponuđen građanima Pljevalja u predizbornoj kampanji.

Problemi se nagomilavaju. Zaduženja rastu. Šupljine u budžetu, rupe na ulicama, nepotizam u organima Uprave, novi nameti građanima začinjeni političkim intrigama. Potrošeni kredibilitet velikog humaniste i njegovo nesnalaženja u mutnim političkim vodama, nasukani pljevaljski brod definitivno vodi na dno. Da li se iza ”brda” valjaju prijevremeni lokalni izbori, zaključuje se u saopštenju OO SDP Pljevlja.

Portal Analitika