Zabava

Kaliopi i hrvatski preduzetnik novi ljubavni par?

2206kaliopi
S
ve su glasnije priče da su novi ljubavni par na estradnoj sceni makedonska pjevačka diva Kaliopi i Josip Dikan Radeljak, hrvatski preduzetnik, prenose hrvatski portali. Da su se zbližili i zajedno uživaju, vidjelo se i na nedavnom predstavljanju Kaliopinog albuma u Zagrebu.

Kaliopi i hrvatski preduzetnik novi ljubavni par?
Portal AnalitikaIzvor

A nakon što se na Fashion Weeku u Zagrebu Kaliopi družila i s Dikanovom 13-godišnjom kćerkom Lanom, gradskim kuloarima proširilo se da su pjevačica i Radeljak uplovili u romansu. - Nemam komentara - rekla je makedonska pjevačica, odgovarajući na pitanje je li joj 70-godišnji Radeljak samo prijatelj ili nova ljubav.

- Neću vam ništa reći - odbrusio je i Radeljak i prekinuo telefonsku vezu.

Zagrebački tajkun i uspješni preduzetnik i pop-zvijezda prvi su put snimljeni zajedno u jednom zagrebačkom klubu u kojem je Kaliopi predstavljala album. Samo dvije nedjelje poslije toga, Makedonka je opet došla u Hrvatsku. Na završnoj večeri Dreft Fashion Weeka pozirala je s Radeljakovom kćerkom Lanom, jedinicom pokojne glumice Ene Begović.

Prijatelji kažu da ih veže iskreno prijateljstvo, a da među njima postoji nešto više, niko nije potvrdio. Kaliopi iza sebe ima dva propala braka. Iz prvog s Romeom Grilom ima 21-godišnjeg sina Paka, a 46-godišnja diva prije dvije godine rastala se i od 13 godina mlađeg glumca Vasila Zafirčeva.

Radeljak je proljetos prekinuo vezu s glumicom Dolores Lambašom. Osim s pokojnom Enom Begović, bio je u braku i s glumicom Desankom Bebom Lončar, te s pjevačicom i voditeljkom Vlatkom Pokos s kojom se rastajao burno, praćen medijima.

 

Portal Analitika