Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • DANILOVIĆ: Đukanović lično savjetovao partijske ''vojnike'' kako da se odbrane od neugodnih pitanja na Anketnom odboru

DANILOVIĆ: Đukanović lično savjetovao partijske ''vojnike'' kako da se odbrane od neugodnih pitanja na Anketnom odboru

goran_danilovic
Š
ef poslaničkog kluba Demokratskog fronta Goran Danilović napisao je na svom Fejsbuk profilu da je predsjednik DPS-a Milo Đukanović lično dijelio svojim partijskim kolegama savjete šta da kažu na Anketnom odboru koji se bavi aferom Snimak.

DANILOVIĆ: Đukanović lično savjetovao partijske ''vojnike'' kako da se odbrane od neugodnih pitanja na Anketnom odboru
Portal AnalitikaIzvor

- Milo Đukanović je na čelu organizovanog poduhvata kradje svih izbora do sada. On lično, a svi ostali su izvršioci! On je predsjednik DPS-a i njenog Savjeta za praćenje realizacije obećanog? On je naredio i blagoslovio da Jelići ili Vukčević ili... rade nezakonito, a u partijskom interesu. On, navodno veliki strateg i omiljeni vođa, do pobjeda dolazi varajući. On lično dijeli savjete svojim "vojnicima" kako se odbraniti od neugodnih pitanja na Anketnom odboru. On će pokušati sa ucjenom SDP-a u procesu saslušanja ali i neka bude tako.

Ne bude li rezultata u ovoj parlamentarnoj istrazi, ne osudi li se prevarna i kukavička politika DPS-a prema gradjanima i Crnoj Gori, naš put u Evropu je na najvećem iskušenju do sada - zaustavićemo se sami od sebe i ostati na mjestu gdje ova vlast to i zaslužuje, napisao je Danilović.

 

 

Portal Analitika