Abiznis

Telenor: Smart karavan sjutra u Delta sitiju

2006smartkavaranok
T
elenorov Smart karavan, koji je krenuo u susret korisnicima u ponedjeljak, do danas je obišao Danilovgrad, Nikšić, Golubovce i okolna mjesta, Šavnik, Žabljak, Pljevlja i Mojkovac, saopšteno je Portalu Analitika iz kompanije.

Telenor: Smart karavan sjutra u Delta sitiju
Portal AnalitikaIzvor

-Smart karavan tura na sjeveru je nastavljena obilaskom Berana, a popodne nas očekuje kratka posjeta Rožajama i duže zadržavanje u Bijelom Polju. Nakon susreta sa korisnicima u Bijelom Polju, tim Smart karavana će se vratiti u Podgoricu gdje će sjutra u Delta sitiju organizovati igrice za korisnike i biti tu da odgovori na njihova pitanja. Danas popodne će biti urađena i mjerenja kvaliteta mreže u Kolašinu- precizirano je u saopštenju.

Iz Telenora podsjećaju da su se brzine 3G mreže pokazale superiornim- najveća brzina od 8.39Mb/s za download postignuta je na podgoričkom aerodromu, dok se korisnici u Pljevljima mogu pohvaliti najvećim brzinama za upload - 3.35Mb/s.

-Najveće brzine svakako bilježi Telenor 4G pametna mreža, gdje brzine u prosjeku idu do 45.41Mb/s za download, odnosno 13.34Mb/s za upload. Zanimljivo je napomenuti da je za streaming 3D HD videa, trenutno najnaprednijeg oblika video-audio streaminga, potrebno od 9 do 12Mb/s. U prilog sjajnim brzinama govori i činjenica da Smart Karavan ekipa tokom cijelog puta i u svim gradovima nesmetano koristi 3G Internet na telefonima i laptopovima za tvitovanje, postovanje na Facebook-u, kao i striming muzike sa Deezera. Naše iskustvo pokazuje da je pokrivenost Telenor mreže na putevima odlična pa svi zaljubljenici u društvene mreže, muziku i brojne multimedijalne aplikacije poput Deezera, mogu uživati u njima i tokom vožnje- navedeno je u saopštenju.

Pri svakoj posjeti gradu, Telenor Smart karavan nagrađuje najvještije korisnike telefonima, Internet modemom i paketom Internet na dan, kao i jedinstvenim muzičkim servisom Deezer.

-Korisnici su u svakom gradu pokazali veliko interesovanje ne samo za igrice, već i za razgovor sa timom, a bilo je onih koji su došli sa manjim problemima koji su uspješno i brzo riješeni. Pozivamo vas da nam se sjutra pridružite u Delta sitiju od 19h do 22h i budete dio Smart karavan priče. Na jesen je planirana je i druga faza projekta, koja će trajati do kraja godine. Tokom nastavka biće organizovani događaji u nekoliko gradova na jugu Crne Gore. Gradovi koje će karavan posjetiti će biti naknadno objavljeni.

Portal Analitika