TV / Film

Zvijezda serijala "Vampirski dnevnici" Natanijel Bužolić u Dubrovniku

2006-buzolic
Z
vijezda serijala "Vampirski dnevnici" Natanijel Bužolić, koji u toj seriji glumi Kola, već nekoliko dana boravi u Dubrovniku, a bio je i više nego raspoložen za druženje sa svojim obožavateljkama, prenosi agencija Anadolija.

Zvijezda serijala "Vampirski dnevnici" Natanijel Bužolić u Dubrovniku
Portal AnalitikaIzvor

- Presrećan sam što sam ovdje. U iskušenju sam da ostanem. Nisam očekivao da u Dubrovniku imam ovoliko obožavateljki. Kad sam išao prema Revelinu, pomislio sam da će valjda doći petoro ljudi, kazao je Bužolić dodajući kako je Hrvatska dio njega, njegovo nasljeđe i povijest.

Obožavateljima je priznao da se već prvih nekoliko dana bez ikakvih problema naučio na dalmatinsku fjaku, izležavanje uz more, pijuckanje dugih kafa, gledanje fudbalskih utakmica, degustaciju morske hrane i domaćih vina.

- Dubrovnik je poseban i jako mi se sviđa. Moja baba je provela dosta vremena u Dubrovniku. Ovo je prvi put da sam u Dubrovniku, a drugi u Hrvatskoj jer sam posjetio Split i Hvar. Ljudi u Dubrovniku su veoma druželjubivi i dragi i to me impresioniralo, kazao je Bužolić.

Natanijel je porijeklom Hvaranin. Rođen je i odrastao u Australiji gdje je njegova baba došla s Hvara nakon Drugog svjetskog rata kad su mu đeda ubili komunisti. Kazao je kako je kada je imao 12 godina mami obećao da će se vratiti u Hrvatsku, a to je ove godine i učinio.

- Zbog te povijesti koja moju porodicu veže za ovo područje ova zemlja će zauvijek imati posebno mjesto u mome srcu. Namjeravam da se svake godine vratim a možda jednom ovdje kupim kuću i ostanem da živim, objasnio je Natanijel dodajući kako svoje kolege sa seta već nagovara da dođu sa njime i posjete Hrvatsku.

Ovaj mladi glumac već danas napušta Dubrovnik te kreće za Brazil. No, sudeći prema njegovim riječima ovo sigurno nije zadnji put da će gostovati u Dubrovniku.

- Prva sezona serijala je bila na hrvatskoj televiziji i onda je ukunuta pa smo mi počele da pratimo serijal preko interneta. Ono što je nas posebno privuklo kod tog serijala jeste što je priča dobra, sve je intrigantno, zanimljivo. Veoma nam se sviđa taj serijal i redovno ga pratimo, istaknule su obožavateljke Dora Bratoš, Ana Džakula, Elena Vračarić i Katarina Šutalo.

Natanijel je osim u "Vampirskim dnevnicima" glumio i u filmovima "Out of the Blue", "Offing David" i "Needle".

Izvor: anadolija

Portal Analitika