Abiznis

IVANOVIĆ: Kvadrat stana u Atlas Capital Centru od 2.850 do 4.500 eura

ivanovicovook
Cijena kvadrata stana u Atlas Capital Centru kreće se od 2.850 pa do 4.500 eura koliko treba izdvojiti za najluksuznije stanove. Prodaja stanova ide dosta solidno, a do sada smo prodali trideset odsto od ukupnih kapaciteta– kazao je za Portal Analitika Petar Ivanović direktor prodaje u Atlas Capital Centru.

IVANOVIĆ: Kvadrat stana u Atlas Capital Centru od 2.850 do 4.500 eura
Portal AnalitikaIzvor

- Napravili smo kategorizaciju u pet grupa, zavisno od kvadrature, pozicije stana, spratnosti i samog sadržaja. Stanovi za koje treba izdvojiti 2.850 su uglavnom manje kvadrature, dok penthausi koji su kategorisani kao najluksuzniji stanovi imaju najbolji položaj, zbog čega su i skuplji. To su stanovi koji su okrenuti prema bulevaru Džordža Vašingtona, trgu Vektre i zgradi RTCG- pojasnio je Ivanović.

- Ostalo je svega deset stanova po najnižoj cijeni a zbog velikog interesovanja za vrlo kratak period njihova cijena će biti iznad 3.000 eura po kvadratu- naveo je Ivanović.

Ivanović je kazao da je u toku procedura zaključivanja ugovora sa određenim ambasadama i drugim korporacijama za kupovinu poslovnih prostora.

 

 

Portal Analitika