Košarka

Dragičević: Bila bi mi čast da igram, ali ne bih mogao pružiti maksimum

dragicevicuok
Na spisku kandidata košarkaške reprezentacije Crne Gore za predstojeće Evropsko prvenstvo u Sloveniji, nije bilo imena Vladimira Dragičevića, krilnog centra Spartaka iz Sankt Peterburga. Dragičević je Vijestima kazao da je cijele sezone imao problema sa povredama i da mu je potreban odmor kako bi zdravstvene probleme riješio na najbolji mogući način, te zbog toga neće biti na raspolaganju za predstojeću akciju.

Dragičević: Bila bi mi čast da igram, ali ne bih mogao pružiti maksimum
Portal AnalitikaIzvor

- Meni je oduvjek bila čast da nastupam za reprezentaciju moje zemlje i uvjek sam se rado odazivao pozivima stručnog štaba. Međutim, prošle godine sam zaradio povredu koja me je pratila tokom čitave sezone u mom klubu i zbog koje sam igrao konstantno pod terapijama- kazao je Dragičević i dodao da povreda još uvjek nije zaliječena te da ne bi mogao pružiti svoj maksimum u igri.

- Svim srcem ću biti uz reprezentaciju Crne Gore na Evropskom prvenstvu u Sloveniji i nadam se da će postići što bolji rezultat. Već od naredne godine, ako me stručni štab pozove, biću na raspolaganju stručnom timu- rekao je Dragičević za Vijesti.

Portal Analitika