Fudbal

Milan opet prodaje najbolje!

ElSAravvi
M
ilan se prošle godine odrekao Tijaga Silve i Ibrahimovića u želji da srede finansije i smanje troškove, što je bio imperativ, a ovog ljeta bi mogli da vidimo sličan scenario.

Milan opet prodaje najbolje!
Portal AnalitikaIzvor

Nije tajna da "Rosoneri" pokušavaju da se oslobode Boatenga, kome ugovor ističe 2014. godine. Galijani je otputovao u kneževinu kako bi se dogovorio sa Monakom, ali ga je tamo izgleda sačekala ponuda iz snova.

Ruski tajkun Ribolovljev koji je već uložio ogroman novac u pojačanja želi i El Šaravija. Spreman je da za paket "Faraona" i Boatenga plati 60 miliona eura.

El Šaravija su proglasili da je budućnost tima, onda je stigao Baloteli i mladi napadač je pao u drugi plan, čak izgubio mjesto u ekipi u finišu. Pominjana je ponuda Napolija od 30 miliona koja je odbijena, pričalo se da će Siti ponuditi 40 i da bi Galijani dao zeleno svijetlo u tom slučaju.

Međutim, teško će neko parirati Monaku, Boateng ne vrijedi 20 miliona, tačnije niko ne želi toliko da ga plati, što znači da "Kneževi" El Šaravija procjenjuju na više od 40 miliona.

Portal Analitika