Društvo

Petković: Pašticada fest uz Sergeja Ćetkovića

1806sergej_cetkovic

Petrovac se priprema za Pašticada fest koji će se održati 22. juna. Kako je za Portal Analitika kazala Aleksandra Petković PR Turističke organizacije Budva, gosti će imati priliku da uživaju u čuvenom paštrovskom jelu i dobroj muzici. Zvjezda večeri biće Sergej Ćetković, čiji koncert počinje poslije 22 sata. ”Manifestacija ima za cilj da privuče što veći broj gostiju i pruži sadržajan, raznovrstan program posjetiocima tokom ljeta. Pašticada fest promoviše Petrovac kao predivno mjesto na Budvanskoj rivijeri, kao i tradicionalnu primorsku kuhinju", kaže Petković.

Petković: Pašticada fest uz Sergeja Ćetkovića
Portal AnalitikaIzvor

Upitana da le će ove godine program biti sadržajniji nego lani, Petković kaže da su, s obzirom da se Pašticada održava drugu godinu za redom, osluškivali želje i predloge posjetilaca i dopunili program.

"Interesovanje za održavanje manifestavcije je veliko, a samim tim planiramo da ona postane tradicionalna", kaže Petković.

Program manifestacije počinje od 18.30 sati defileom "Gradske muzike Budve". Od 19 sati je degustacija paštrovskog jela pašticada, koje će pripremiti kuvari iz Udruženja šefova kuhinje Crne Gore, a posjetioci će moći da probaju i slatkiše lokalne kuhinje. Gastronomski dio programa biće propraćen i koncertom klape "Castel nuovo".

“Pripremili smo i bogat dječji program od 19.30 sati. Potom slijedi koncert klape "Bonaca od 20.30 sati. Zvjezda večeri biće Sergej Ćetković, čiji koncert počinje od 22. i 15 minuta, kaže Petković.

Portal Analitika