Muzika

Novi spot "Eve Braun" - "Tako je čudno, zar ne?"

1806evabraun
B
ečejska grupa „Eva Braun“ objavila je juče novi spot za pjesmu „Tako je čudno, zar ne?“, sa albuma „Playback“ iz 2011. godine.

Novi spot "Eve Braun" - "Tako je čudno, zar ne?"
Portal AnalitikaIzvor

Kako su najavili iz koncertne agencije Long Play, spot je najava za nastup grupe na koncertu Bajage i „Instruktora“ sa prijateljima 22. juna na Donjem gradu na Kalemegdanu, i 29. juna na Arsenal festu u Kragujevcu.

Gitarista i pjevač Goran Vasović smatrao je da sa dvostrukog CD albuma „Playback“ spot zaslužuje da dobije i balada „Tako je čudno, zar ne?“, a posao je povjeren prijatelju i stalnom saradniku „Eve Braun“, Aleksandru Mariću.

- Kada me Vaske upitao da li bi mi bio problem da napravim spot, ja sam kao i uvijek u životu, bez nekog posebnog razmišljanja rekao da ne bi. I tako, pošto nemam ni kameru, ni dovoljno dobar računar, kad razmislim - nemam baš ništa što je potrebno da se napravi spot, morao sam da zamolim prijatelje iz Novog Bečeja koji posjeduju opremu da mi pomognu. I tako pade dogovor da se spot pravi pola u Bečeju, a pola u Novom Bečeju - objašnjava Marić.

Sa režiserom su radili snimatelj Marko Reznić i njegov pomoćnik Milan Velemirov, dok je djevojka koja se pojavljuje u spotu Nevena Reznić. Marić je prethodno uradio spotove „Eve Braun“ za numere „Sve što gubiš sam ja“, „Primenjena ljubav“ i „Kamene ruže“.

Pogledajte spot „Tako je čudno, zar ne?“:

Portal Analitika