Politika

DPS: Nećemo uticati na Danilovićeve muzičke afinitete

1706Logo_DPS
U
reagovanju DPS dostavljenom Portalu Analitika se kaže da u ovoj partiji ne žele da komentarišu muzičke afinitete Gorana Danilovića i da se nadaju da će u međuvremenu on odbraniti poziciju šefa poslaničkog kluba u DF-u.

DPS: Nećemo uticati na Danilovićeve muzičke afinitete
Portal AnalitikaIzvor

Šef poslaničkog kluba Demokratskog fronta Goran Danilović uporedio je, na svom Fejsbuk profilu, ekonomsku politiku Vlade sa propalim koncertom srpske turbo-folk pjevačice Jelene Karleuše na beogradskom Ušću.

- Goran Danilović uvijek pokušava da daje sebi veći značaj nego što ga ima, naročito od kada je smijenjen sa mjesta šefa izbornog štaba. Mi u Demokratskoj partiji socijalista imamo pametnijeg posla od praćenja Danilovićevog života na društvenim mrežama, ali pratimo ono što se i kad se pojavi u medijima, ma koliko god besmislen sadržaj bio, što karakteriše njegove istupe - saopšteno je iz DPS-a.

- Na njegove muzičke afinitete nijesmo htjeli da utičemo ni dok je bio član DPS-a u Kolašinu, pa nećemo ni sada. Posebno što mu u momentu, dok priprema stvarni finansijski izvještaj iz predsjedničke kampanje za svoje šefove Mandića, Medojevića, Lekića i Kneževića, neće biti do muzike. To će mu biti dobra osnova da bi u perspektivi mogao govoriti o složenijim ekonomskim pitanjima. Nadamo se da će u međuvremenu odbraniti poziciju šefa poslaničkog kluba u Frontu - navodi se na kraju saopštenja DPS-a.

 

Portal Analitika