Politika

DPS: Danilović kao Medojević - od filozofa do stručnjaka opšte prakse

1506-dps
G
oran Danilović
čvrsto gazi stopama svog novog partijskog saborca Nebojše Medojevića, te osim što se bezuspješno, kao i Medojević, bavi vođenjem politike preko društvenih mreža, naprasno je od filozofa postao i stručnjak za aluminijumsku industriju i ekonomiju uopšte, navodi se u saopštenju Službe za informisanje Demokratske partije socijalista dostavljenom Portalu Analitika.

DPS: Danilović kao Medojević - od filozofa do stručnjaka opšte prakse
Portal AnalitikaIzvor

- Marginalizovan u matičnoj Novoj i DF-u, Danilović je uporan u uzaludnim pokušajima da crnogorske građane uvjeri u ispravnost naopake politike koju vodi, smatraju u DPS.

Kako tvrde iz DPS-a,  „o zainteresovanosti Danilovića i DF-a za probleme KAP-a i radnika najbolje govori činjenica da nijesu ni prisustvovali skupštinskoj raspravi o ovoj temi, jer su imali prečeg posla – još su brojali preostalih 3 odsto glasova sa predsjedničkih izbora“.

- Niti su ponudili rješenje za KAP, niti su saopštili konačan rezultat. Osim toga, Danilović besprizornim neistinama pokušava da uznemiri javnost, priželjkujući bankrot. Toliko o njegovoj odgovornosti prema građanima, stoji u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

Iz Službe za informisanje DPS-a smatraju „da su Danilović i družina makar dio energije koju ulažu u bjesomučnu opsesiju Milom Đukanovićem uložili u napredak Crne Gore na svim poljima, danas bismo svi bili mnogo srećniji“.

- Opsesivna mržnja sprječava ljude da napreduju i stvaraju, pa su tako i oni ostali zaglavljeni u prošlosti, kada su svu energiju ulagali u nestanak Crne Gore, navodi se u saopštenju.

Iz Demokratske partije socijalista dodaju da „i dok čitav državni aparat ulaže maksimalne napore da se prevaziđu ekonomski problemi i unaprijedi život građana, Danilović i njegova družina ulažu jednake napore da unazade Crnu Goru i vrate je makar deset koraka unazad u procesima evropskih i evroatlantskih integracija“.

- I dalje ne shvata da je sva Crna Gora, sem grupice sličnih njemu, daleko odmakla i da zaustavljanja nema. Prije nego što se naredni put pozabavi vladajućim partijama, bilo bi dobro da obrati pažnju na urušavanje u sopstvenim redovima, koje je počelo onog trenutka kad je upravo Danilović smijenjen sa mjesta šefa izbornog štaba, zaključak je sopštenja.

 

Portal Analitika