Društvo

M:tel: Android telefon poklonjen tridesethiljaditom fanu na Facebook stranici

1406-mtel
J
ubilarni tridesethiljaditi prijatelj kompanije M:tel, Obrad Radanović iz Herceg Novog nagrađen je android telefonom ZTE KIS Lite, saopšteno je Portalu Analitika iz ove kompanije.

M:tel: Android telefon  poklonjen tridesethiljaditom fanu na Facebook stranici
Portal AnalitikaIzvor

Iz kompanije navode da prepoznaju popularnost i značaj društvenih mreža u životu savremenog čovjeka, te da posebnu pažnju poklanjaju svakodnevnoj komunikaciji sa fanovima putem korporativne stranice Mtel Imate prijatelje. Na Facebook stranici redovno se ažuriraju sve kompanijske novosti, a onlajn dostupnost svakom fanu, kao i otvorenost za svaki komentar i pitanje su načini dvosmjerne i direktne komunikacije koju m:tel koristi sa korisnicima i onima koji to žele da postanu.

- Kompanija m:tel svoju stratešku orjentisanost bazira na mobilnom internetu i razvoju aplikacija, a u ovom trenutku bilježi preko 30.000 fanova na Facebook-u. Jubilarni 30.000 prijatelj Obrad Radanović iz Herceg Novog nagrađen je android telefonom ZTE KIS Lite.  Prilikom preuzimanja nagrade istakao je da za njega kao studenta Građevinskog fakulteta Univerziteta Crne Gore mnogo znači što će od sada putem pametnog telefona imati onlajn pristup Internetu i jednostavnu i brzu komunikaciju sa prijateljima. Istakao je, takođe, da mu se naročito dopada mogućnost besplatnih razgovora i SMS komunikacije putem m:go aplikacije, jer za razliku od Viber-a na primjer, prijatelji ne moraju biti na Internetu, niti imati instaliranu ovu aplikaciju, stoji u saopštenju kompanije M:tel.

Mtel Imate Prijatelje predstavlja korporativnu Facebook stranicu telekomunikacionog operatora sa najviše fanova u Crnoj Gori.

- Statistika sa Facebook stranice m:tel-a koja pokazuje koliko fanova u trenutku prati novosti i komentariše na stranici prelazi brojku od nekoliko hiljada, što je u poređenju sa nacionalnim, ali i operatorima iz okruženja najveći procenat, navodi se u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.

 

Portal Analitika