Društvo

Elektore Srpske liste zastupaće Blagota Mitrić

blagota
P
ravni stručnjaci na čelu sa prof. dr. Blagotom Mitrićem preduzeće sve potrebne pravne radnje i zastupati elektore iz redova Srpske liste pred nadležnim organima radi ostvarivanja našeg prava da učestvujemo na Izbornoj Skupštini nacionalne zajednice Srba u Crnoj Gori, saopšteno je Portalu Analitika iz Srpske liste.

Elektore Srpske liste zastupaće Blagota Mitrić
Portal AnalitikaIzvor

“Prof. Mitrić je redovni profesor Međunarodnog prava, bivši dekan Pravnog fakulteta, bivši predsjednik Ustavnog suda Crne Gore i sudija Suda državne zajednice SCG. Vlasnik je agencije za pravne usluge, zajedno sa sinom, advokatom Nebojšom Mitrićem.

Srpska lista se odlučila na ovakav potez iz dva razloga. Prvi je stručni autoritet profesora Mitrića i njegovih saradnika, a drugi naša namjera da krađu nad elektorima iz redova Srpske liste strogo prebacimo na teren zakona. Zato je bilo najlogičnije da nas zastupaju oni koji nemaju nikakvu dilemu da smo u pravu i spremni su da nam, u cilju zaštite pravnog poretka, pomognu, iako imamo suprotstavljena uvjerenja kada su u pitanju opšti politički procesi u Crnoj Gori”, navodi se u saopštenju.

Portal Analitika