Zabava

Udala se Tamara Eklston

1306tamaraeklstonjrutlandok
U
prkos višemjesečnom brujanju u medijima o ovom događaju, vjenčanje Tamare Eklston, ćerke vlasnika Formule 1 Bernija Eklstona , prošlo je relativno mirno. Međutim, žurka nakon toga je bila sasvim druga priča.

Udala se Tamara Eklston
Portal AnalitikaIzvor

Dan nakon formalne ceremonije vjenčanja u utorak na Azurnoj obali, uz prisustvo 150 zvanica među kojima su bili Šon Koneri, Džejson Statam i Rouzi Hantington Vajtli, Tamara i njen izabranik Džej Rutland su organizovani „postsvadbenu” žurku na plaži. Obučena u bijeli bikini, providnu tuniku i sa burmom na ruci, Tamara je proslavljala svoj novi status udate žene kupanjem u Mediteranu.

Pream tvrdnjama očevidaca, mladenci su djelovali presrećno i nijesu odvajali ruke jedno od drugog. Tamara je malo plivala, malo đuskala uz di džeja na improvizovanom podijumu i nije skidala osmijeh s lica.

Prije venčanja pričalo se da je tata Berni, koji je „težak” 2,5 milijarde funti, potrošio 600.000 funti na iznajmljivanje sve 73 sobe u hotelu „Grand Hotel Saint Jean Cap Ferrat” sa pet zvjezdica i 3,5 miliona eura na zabavu, uključujući i polučasovni vatromet i nastupe Eltona Džona i Lajonela Ričija.

Tamara i Džej, koji je izgubio posao u Dojče banci 2002. jer je prodavao kokain novinaru na tajnom zadatku, upoznali su se januara ove godine, a vjerili dva mjeseca kasnije.

1306tamaraeklstonok
Portal Analitika