Rukomet

KAPISODA: Da sam režirao, ne bih imao bolji oproštaj!

Kapisoda6
V
eče koje nikada neće zaboraviti - Petar Kapisoda rekao je zbogom rukometu, ali ljepši oproštaj nije mogao ni da zamisli! Crnu Goru je odveo na Evropsko prvenstvo!

KAPISODA: Da sam režirao, ne bih imao bolji oproštaj!
Portal AnalitikaIzvor

’’Da sam planirao i režirao, ne bih mogao imati bolji oproštaj! Ovo što sam ja noćas doživio je nagrada i satisfakcija za sve ono što radim posljednjih 20 godina. Momci su mi na ručku priredili nevjerovatan gest. Sami su skupili pare i kupili mi fenomenalnu grafiku Dimitrija Popovića, što me je jako dirnulo. Na tom ručku sam samo tražio od njih da večeras poginemo, pa da i izgubimo sto razlike’’.

Petar se zatim osvrnuo i na veliku pobjedu u dvorani ''Morača''.

’’Kao kolektiv nikada nijesmo bili u težoj situaciji. Neki igrači se nijesu pojavili, drugi zarađuju širom svijeta. Mi nemamo 30 igrača pa da sebi možemo da priuštimo luksuz da nam ne igraju trojica, ili četvorica. Pokazali smo, po ko zna koji put da i sa ovo malo što imamo, možemo da napravimo čudo. Čak i sa ovim mladim igračima, koji su večeras prvi put viđeli njemačke igrače uživo. Ovo je naša najbolja publika, i ona nas je vodila do pobjede. Oni nam daju, što ja volim da kažem, 100 konja više. Ako je ono u Manhajmu bila senzacija, onda je ovo dokaz kvaliteta. Pokažite mi tog trenera i ekipu u svijetu koji su dva puta u godinu dana savladali Njemačku. Oni su peta reprezentacija svijeta, koja je dva puta savladala Francusku. Odavno ovako nijesmo dobro odigrali odbranu, još od utakmice sa Švedskom. Izgleda da nam ovaj period godine, ova dvorana, ovi navijači, itekako odgovaraju.’’

Portal Analitika